Laden...

Badges bedrukken

Badges bedrukken met uw logo of tekst? Geen probleem, wij zorgen dat u representatief overkomt op een congres, evenement of beurs. Bestel de badges bij ons en wij laten ze bedrukken met uw logo of tekst.

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Badges bedrukken met logo

Badges bedrukken en uitdelen als promotiemateriaal? Een badge met logo zorgt eenvoudig voor meer naamsbekendheid. U zal zich verbazen over waar deze badges uiteindelijk allemaal terecht komen, ze komen altijd wel weer ergens boven water en zijn dan ineens van grote toegevoegde waarde. U kunt de badges eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor de opdruk met uw logo of een slogan. Vervolgens kunt u de badges uitdelen als promotiemateriaal aan de doelgroep of zorgt u handig voor een groot aantal relatiegeschenken waar u een scherpe prijs voor betaalt.

Badges als promotiemateriaal

De badges met opdruk zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal. Wilt u er een paar honderd bestellen om die uit te delen aan het publiek tijdens een evenement of wilt u er met de badges voor zorgen dat er tijdens een beurs voldoende van beschikbaar zijn? De badges zijn beschikbaar in verschillende varianten, zowel transparant als in bijzondere vormen. Zoekt u naar een identify badgehouder of wellicht naar een badge met een metalen pin? Badges komen altijd goed van pas en zorgen ervoor dat anderen zich gemakkelijk kenbaar kunnen maken door middel van uw logo.

Giveaways voor iedereen

Daarnaast vormen badges geschikte giveaways voor iedereen. Wij gunnen hen allemaal een leuke verrassing, dankzij ons uitgebreide assortiment kun je online het promotiemateriaal bestellen waar je gebruik van wenst te maken. Op zoek naar een goedkoop relatiegeschenk met opdruk? De badge is daar uitstekend voor geschikt. Dankzij het uitgebreide aanbod aan badges kunt u eenvoudig zelf aangeven welke uitvoering u wenst. Bekijk de verschillende badges en maak uw keuze of neem contact met ons op over de mogelijkheden qua bedrukking.

Laat u badges bedrukken om daar als promotiemateriaal gebruik van te kunnen maken? We sturen u altijd een digitaal voorbeeld toe, aan de hand waarvan u het ontwerp kunt beoordelen. Daarna gaan we voor u aan de slag.

Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij onze categorieën: Visitekaart houders bedrukken of Thuiswerken bedrukken.