Kaarthouder bedrukken of pasjeshouder bedrukken? Wij leveren snel bij u in huis en bij orders boven de €100,- (Ex.Btw.) betalen wij voor u de verzendkosten. Wilt u meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden, productspecificaties of heeft u andere vragen over onze kaarthouders? Bel dan naar 0348-711111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor kaarthouders die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Kaarthouder bedrukken met logo of tekst

Kaarthouder bedrukken met uw afbeelding, logo, slogan of andere tekst? Wij leveren pasjeshouders in verschillende kleuren en zowel hard- als softcase. De kaarthouders zijn voorzien van RFID bescherming tegen het skimmen van de kaart. De pasjeshouders met bedrukking leveren wij vanaf vijf werkdagen bij u in huis. Bij orders boven de €100,- (Ex.Btw.) nemen wij de verzendkosten voor rekening.

Pasjeshouder telefoon bedrukken als relatiegeschenk

Pasjeshouder bedrukken? Anti-skim kaarthouders zijn mooie geschenken om te geven aan uw klanten, medewerkers of andere relaties. Het is een geschenk dat helemaal past bij deze tijd en dat iedereen wel kan gebruiken. Voordeel van het bedrukken van deze pasjeshouder is dat mensen deze graag gebruiken en zij regelmatig weer uw bedrijfsnaam zien. Kaarthouders zijn ook zeer geschikt om te bedrukken vanwege het grote drukvlak dat ze hebben.

Kaarthouder bedrukken als merchandise

Merchandise nodig voor een beurs, congres of andere evenement? Wij leveren kaarthouders al vanaf kleine aantallen met een bedrukking. Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de voorraad, levertijd, specificaties en bedrukkingsmogelijkheden van de kaarten. U kunt onze medewerkers bereiken via de chat op de website, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door te bellen naar 0348-711111.

Druktechnieken van relatiegeschenken.nl

Bedrukte geschenken van relatiegeschenken.nl kunnen worden gepersonaliseerd met elf verschillende druktechnieken, zoals zeefdruk of logoborduurwerk voor extra effect! U kunt ook kiezen voor bedrukking op muismatten - een geweldig promotieartikel voor evenementen waar u iets nodig heeft om uw handen warm te houden tijdens het wachten in de rij (en niet alleen tijdens het evenement zelf). Voor degenen die liever iets permanents hebben, maar toch draagbaar genoeg zodat het gemakkelijk toegankelijk is, ongeacht welk apparaat ze de hele dag gebruiken, zijn er drie opties beschikbaar: lasergraveren, dat een ongelooflijk scherpe uitstraling geeft zonder ongewenste

Bestel makkelijk en snel online via de website. U ontvangt de offerte binnen enkele minuten in de mail en heeft u gekozen voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld.

Toch andere kantoorartikelen bedrukken? Bekijk dan ons volledige assortiment.