Laden...

Anti-skim kaarthouders bedrukken

Opzoek naar anti-skim kaarthouders die u kunt bedrukken met uw logo of tekst? Wij leveren snel bij u in huis en bij orders boven de €100,- (Ex.Btw.) betalen wij voor u de verzendkosten. Wilt u meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden, productspecificaties of heeft u andere vragen? Bel dan naar 0348-711111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Anti-skim kaarthouders bedrukken met logo of tekst

Opzoek naar anti-skim kaarthouders die u kunt laten bedrukken met uw afbeelding, logo, slogan of andere tekst? Wij leveren anti-skim kaarthouders in verschillende kleuren en zowel hard- als softcase. De kaarthouders zijn voorzien van RFID bescherming tegen het skimmen van de kaart. De kaarten met bedrukking leveren wij vanaf vijf werkdagen bij u in huis en de kaart zonder bedrukking kunnen wij al vanaf twee werkdagen bij u leveren. Bij orders boven de €100,- (Ex.Btw.) nemen wij de verzendkosten voor rekening.

Anti-skim kaarthouders met een bedrukking

Anti-skim kaarthouders zijn mooie geschenken om te geven aan uw klanten, medewerkers of andere relaties. Het is een geschenk dat helemaal past bij deze tijd en dat iedereen wel kan gebruiken. Voordeel hiervan is dat mensen de kaarthouders graag gebruiken en zij regelmatig weer uw bedrijfsnaam zien. Kaarthouders zijn ook zeer geschikt om te bedrukken vanwege het grote drukvlak dat ze hebben.

Anti-skim kaarthouders inzetten als merchandise

Merchandise nodig voor een beurs, congres of andere evenement? Wij leveren al vanaf kleine aantallen met een bedrukking. Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de voorraad, levertijd, specificaties en bedrukkingsmogelijkheden van de kaarten. U kunt onze medewerkers bereiken via de chat op de website, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door te bellen naar 0348-711111.

Bestel makkelijk en snel online via de website. U ontvangt de offerte binnen enkele minuten in de mail en heeft u gekozen voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: Linialen bedrukken of Badges bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite