Kantoor bedrukken

Hier vindt u alle relatiegeschenken voor kantoor & computer. Verras uw relaties met een bedrukt relatiegeschenk. Wij kunnen direct een digitale drukproef maken van uw logo of tekst op het relatiegeschenk. Chat, mail of bel ons, wij helpen u graag!

Producten 1-12 van 207

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rena UV-C sterilisatie box met 5W draadloze oplader
  Rena UV-C sterilisatie box met 5W draadloze oplader
  #P301.13
  vanaf  31,60
  Bekijk details
 2. Muismat met draadloos oplaadstation 5W
  Muismat met draadloos oplaadstation 5W
  #LT95091
  vanaf  12,73
  Bekijk details
 3. Fitness elastiek
  Fitness elastiek
  #LT93234
  vanaf  1,65
  Bekijk details
 4. RFID anti-skim card
  RFID anti-skim card
  #LT93204
  vanaf  1,09
  Bekijk details
 5. Desinfecterende handgel Made in Europe 35ml
  Desinfecterende handgel Made in Europe 35ml
  #LT92708
  vanaf  1,85
  Bekijk details
 6. Handgel met Alcohol 500ml
  Handgel met Alcohol 500ml
  #LT92707
  vanaf  14,20
  Bekijk details
 7. 14-delige stationery set
  14-delige stationery set
  #LT92519
  vanaf  5,23
  Bekijk details
 8. Houten liniaal 30cm
  Houten liniaal 30cm
  #LT91927
  vanaf  0,84
  Bekijk details
 9. Houten liniaal 20cm
  Houten liniaal 20cm
  #LT91926
  vanaf  0,68
  Bekijk details
 10. Reinigende handgel
  Reinigende handgel
  #LT91295
  vanaf  1,07
  Bekijk details
 11. Liniaal 15cm
  Liniaal 15cm
  #LT91270
  vanaf  0,50
  Bekijk details
 12. Powerbank reiskoffer 5000mAh & speaker 3W
  Powerbank reiskoffer 5000mAh & speaker 3W
  #LT91266
  vanaf  25,17
  Bekijk details

Producten 1-12 van 207

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Relatiegeschenken kantoor en schrijfwaren

Relatiegeschenken voor op kantoor en leuke computer giveaways met bedrukking. Iedereen verdient een verrassing, op zoek naar promotiematerialen voor op kantoor en met betrekking tot computers? Van een set goedkope pennen als promotiemateriaal tot een handige powerbank of een USB stick als luxe relatiegeschenk. Blader door ons uitgebreide assortiment, u heeft de keuze uit diverse kantoor en computer relatiegeschenken.

Pennen, powerbanks en USB sticks bedrukken

Pennen laten bedrukken? Een powerbank met logo bestellen of uw bedrijfsnaam op een USB stick? U heeft de keuze uit diverse kantoor en computer relatiegeschenken, we zorgen er met een uitgebreid online assortiment voor dat u uw relaties of medewerkers op een bijzondere wijze kunt verrassen. Blader door de verschillende pennen met bedrukking die er beschikbaar zijn of bekijk de powerbanks waar we uw logo op kunnen drukken (zie hier). Benieuwd naar de USB sticks of een bepaalde hoeveelheid geheugen bestellen voor de bedrukking? U zorgt er met uw bedrijfsnaam op de kantoor en computer relatiegeschenken voor dat u altijd binnen handbereik bent, zodat de promotieartikelen of giveaways op een slimme manier bijdragen aan uw naamsbekendheid.

Relatiegeschenken voor op kantoor

De relatiegeschenken voor op kantoor hebben veelal een praktisch karakter, we kunnen diverse promotiematerialen en giveaways bedrukken. Zoekt u bijvoorbeeld naar een zakagenda met bedrukking, een van de anti-stress artikelen met uw logo of wellicht een handige rekeningmachine die altijd van pas komt? De relatiegeschenken voor op kantoor zijn goed van kwaliteit, wij zorgen er met de bedrukking voor dat u een leuke persoonlijke verrassing kunt aanbieden. De relatiegeschenken met logo voor op kantoor en met betrekking tot de computer maken het kantoorleven gemakkelijker of zorgen voor een leuk moment op de dag, blader door ons assortiment om online inspiratie op te doen.

Computer giveaways

Specifiek op zoek naar computer giveaways, leuke kleinigheidjes met uw logo die u kunt uitdelen tijdens een beurs, evenement of een andere gelegenheid? Zoals bedrukte pennen altijd goed van pas komen zijn er ook diverse computer giveaways beschikbaar, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk apparaten op kunt laden. U kunt de computer giveaways en promotiematerialen uitdelen aan uw eigen medewerkers om die op een leuke manier te verrassen of er richting uw leveranciers, klanten en andere relaties voor zorgen dat u ze op een leuke wijze in het zonnetje kunt zetten.

Promotiematerialen als verrassing

Kantoor en computer promotiematerialen uitdelen als verrassing? Laat uw relaties door middel van de relatiegeschenken weten hoe zeer u de samenwerking waardeert of verras uw medewerkers op een onverwacht moment met de handige computer accessoires die er beschikbaar zijn. Wij bedrukken de promotiematerialen en helpen u daarmee te werken aan uw naamsbekendheid, terwijl u er tevens voor zorgt dat de ontvanger er daadwerkelijk wat mee kan. Onze computer en kantoor relatiegeschenken en promotiematerialen laten zich uitstekend bedrukken. U kunt online inspiratie opdoen met de verschillende promotiematerialen ter verrassing, net als met de bedrukte relatiegeschenken en giveaways die er beschikbaar zijn voor op kantoor. Maak van kantoor een leuke werkplek voor uw medewerkers of verras of relaties met een relatiegeschenk dat ze niet hadden verwacht. U kunt de kantoor en computer relatiegeschenken eenvoudig online bestellen.

Laat u kantoor en computer promotiematerialen of giveaways bedrukken met uw logo? We sturen u altijd een digitaal voorbeeld toe, aan de hand waarvan u het ontwerp op voorhand kunt beoordelen. Na akkoord gaan we voor u aan de slag.

Genoeg keus dus voor uw relaties:

agenda'slaserpointerslinialenmarkeerstiftenmuismattennotitieblokkenpennenpotlodenpowerbanksrekenmachines, schrijfmappen, USB sticks