Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
  1.  
    €1
    €3
    € 1 - € 3
  2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!

Wekkers bedrukken

Wekkers bedrukken met logo

Wekkers met logo bieden een uitstekend relatiegeschenk, een wekker hebben we immers allemaal nodig. Wilt u die ene collega die altijd te laat komt op een leuke manier verrassen of er richting uw relaties voor zorgen dat het duidelijk is dat u altijd netjes op tijd werkt? Een wekker met logo of andere bedrukking vormt dan een goede keuze. Uiteraard kunt u verschillende modellen bestellen, de wekkers zijn heel voordelig beschikbaar of bieden luxe uitvoeringen waarmee u indruk kunt maken op de ontvanger. Blader er op uw gemak doorheen, zodat u de wekker kunt kiezen die het best aansluit bij wat u wilt overbrengen.

Wekker als relatiegeschenk

De wekker met logo is uitstekend geschikt als relatiegeschenk, u zorgt er daarmee voor dat u de relatie met de ander kunt waarderen. Zoekt u naar een analoge wekker met bedrukking of gaat uw voorkeur aan de andere kant uit naar een digitale wekker? Er zijn zelfs luxe wekkerradio’s beschikbaar, waarmee u er tevens voor zorgt dat de ander op kan staan met zijn of haar favoriete muziek. U kunt een wekker laten bedrukken binnen iedere prijscategorie, wij zorgen er met een breed assortiment voor dat u online uw keuze kunt maken.

Luxe giveaways als verrassing

Een luxe giveaway bestellen en uitdelen als verrassing? Dankzij het luxe promotiemateriaal heeft u de mogelijkheid om een goede naam te realiseren, u zorgt er met een bedrukte wekker voor dat u professioneel een relatiegeschenk kunt uitdelen. Bekijk de verschillende te bedrukken wekkers en wekkerradio’s, wij gaan daar voor u mee aan de slag. De wekkers zijn goed van kwaliteit, zelfs wanneer u gebruik maakt van de goedkope wekkers die we voor u kunnen bedrukken.

We sturen u uiteraard een digitaal voorbeeld van de bedrukking op de wekker toe. U weet op die manier precies wat u kunt verwachten, voordat u akkoord gaat met de definitieve bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën glazen bedrukken of klokken bedrukken