Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
  1.  
    €2
    €3
    € 2 - € 3
  2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!

Stopwatch bedrukken

Stopwatch bedrukken met logo

Stopwatch bedrukken met logo en aanbieden als relatiegeschenk? Op zoek naar geschikt promotiemateriaal of op kantoor stopwatches uitdelen? Wij kunnen uw stopwatch bedrukken en zorgen voor een professionele uitstraling. Organiseert u een sportdag en zoekt u naar goede stopwatches die u voordelig kunt bestellen? Met of zonder bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo of een slogan. Uitstekend geschikt als giveaway of voor eigen gebruik.

Praktisch relatiegeschenk

Een stopwatch met logo vormt een uitstekend relatiegeschenk, dat bovendien op een heel praktische wijze in elkaar zit. De ontvanger kan daar in praktische zin goed gebruik van maken, zowel tijdens sportactiviteiten als in de keuken of bij andere timing-opdrachten. Uiteraard heeft u de keuze uit speciale timers en stopwatches voor in de douche, in bad of voor algemeen gebruik. Wij kunnen uw stopwatch bedrukken en er daarmee voor zorgen dat u een persoonlijk cadeau kunt geven. De relatiegeschenken zijn goed van kwaliteit en dragen daarmee bij aan uw duurzame relatie.

Iedereen een stopwatch

Iedereen verdient een verrassing, wij kunnen een stopwatch bedrukken met uw logo, een slogan of een andere kreet. Wilt u er intern voor zorgen dat een ieder de beschikking heeft over een praktische stopwatch of een handige timer? Wilt u de timers met bedrukking uitdelen als promotiemateriaal of zoekt u naar een geschikt relatiegeschenk? In alle gevallen vormen de bedrukte stopwatches een uitstekende keuze.

Uiteraard sturen we u eerst een digitaal voorbeeld toe van de stopwatch met bedrukking. Na akkoord op het ontwerp gaan we daarmee definitief voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën klokken bedrukken of fotolijsten bedrukken