Met opener bedrukken

Bestel de mooiste sleutelhangers met opener. Bestel deze makkelijk en snel en laat deze bij u in huis leveren. Voor advies neem contact op met onze medewerkers op 0348-711 111

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Image
  Lobster sleutelhangerlampje en flesopener
  #104184
  vanaf  1,21
  Bekijk details
 2. Don flesopener en sleutelhanger
  Don flesopener en sleutelhanger
  #538507
  vanaf  0,82
  Bekijk details
 3. Image
  Tao sleutelhanger met fles- en blikopener
  #118018
  vanaf  0,16
  Bekijk details
 4. Image
  Kai R6 sleutelhanger met flesopener
  #210551
  vanaf  0,77
  Bekijk details
 5. Image
  Cappi flesopener sleutelhanger
  #104499
  vanaf  0,31
  Bekijk details
 6. Image
  Orcus LED sleutelhanger en flesopener
  #104162
  vanaf  0,57
  Bekijk details
 7. Bestseller
  Image
  Metalen 2-in-1 sleutelhanger
  #8517
  vanaf  0,14
  Bekijk details
 8. Image
  Jibe R1 sleutelhanger met flesopener
  #210550
  vanaf  0,77
  Bekijk details
 9. Image
  ABS sleutelhanger met flesopener
  #1825
  vanaf  0,58
  Bekijk details
 10. Sleutelhanger flesopener
  Sleutelhanger flesopener
  #LT99710
  vanaf  0,30
  Bekijk details

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sleutelhanger met opener bedrukken met logo

Een sleutelhanger met opener bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo of bedrijfsnaam? Het is mogelijk om de sleutelhangers te bedrukken of die bijvoorbeeld te graveren. We beschikken in-house over de verschillende technieken. Dat betekent dat we de kwaliteit scherp in de gaten houden, vlot kunnen werken en bovendien sleutelhangers kunnen aanbieden voor een scherpe prijs. Wilt u bijvoorbeeld een bieropener sleutelhanger bedrukken of een flesopener sleutelhanger bedrukken? We zorgen er ook in kleine oplage voor dat u een scherpe prijs betaalt voor vlotte bedrukking van hoge kwaliteit.

Sleutelhangers met opener als relatiegeschenk

De sleutelhangers met opener zijn goed geschikt als giveaways, als promotiemateriaal en relatiegeschenk. Gebruik maken van de mooie luxe modellen waarmee u zorgt voor een hoogwaardige uitstraling? Er aan de andere kant voor zorgen dat u goedkope sleutelhangers kunt laten bedrukken? We kunnen de sleutelhangers met opener bedrukken in een kleine oplage of er heel goedkoop voor zorgen dat u gebruik kunt maken van een groter aantal modellen. We kunnen zelfs bieropeners bedrukken voor particulieren, zodat u online de sleutelhangers kunt bestellen waar u gebruik van wenst te maken.

Sleutelhangers met opener met bedrukking

De sleutelhangers met opener voorzien van bedrukking? We zorgen voor het bedrukken of graveren van de flesopeners en bieropeners. Online 50 stuks bestellen, een kleinere oplage bestellen of gebruik maken van een groter aantal openers? Ze zijn goed geschikt als promotiemateriaal, u kunt ze bijvoorbeeld uitdelen tijdens een evenement. De sleutelhangers met opener komen altijd goed van pas, waardoor ze een functioneel geschenk vormen dat de ontvanger zeer zal waarderen.

U kunt online sleutelhangers met opener laten bedrukken. We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u het ontwerp alvast kunt bekijken. Na uw goedkeuring gaan we daar definitief mee aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorie Anti stress artikelen