Bestel nu sleutelhangers met lampjes. We hebben een ruim assortiment aan sleutelhangers met lampjes die we kunnen leveren met bedrukking vanaf vijf werkdagen. Voor advies neem contact op met onze medewerkers op 0348 - 711 111

Bekijk meer Met lampje
sort-descending

Sleutelhanger met lampje bedrukken met logo

Een sleutelhanger met licht vormt zowel een praktische keuze als een leuke giveaway. Het lampje op de sleutelhanger maakt het bijvoorbeeld eenvoudig om in het donker het sleutelgat te vinden. Daarnaast is het tijdens evenementen of andere bijzondere gelegenheden een lichtje waarmee het mogelijk is het publiek op een leuke manier met elkaar te verbinden. We kunnen de sleutelhangers met licht bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Daarnaast hebben we een aantal andere technieken tot onze beschikking, we kunnen de materialen ook graveren of op een andere manier personaliseren.

Sleutelhangers met licht als promotiemateriaal

De sleutelhanger met licht inzetten als promotiemateriaal, bijvoorbeeld op basis van 50 stuks? We kunnen een kleine oplage voor u bedrukken of ervoor zorgen dat u de beschikking heeft over een groot aantal verlichte sleutelhangers. Uiteraard kunnen we heel goedkoop de sleutelhangers bedrukken. Dankzij onze in-house technieken houden we de prijzen laag, kunnen we u vlot van dienst zijn en zorgen we voor een snelle verwerking van uw bestelling. Op die manier kunnen we de sleutelhanger met licht bedrukken en ervoor zorgen dat u die vervolgens zo snel mogelijk kunt uitdelen aan de doelgroep die u op het oog heeft.

Sleutelhangers met lampje met bedrukking

De sleutelhanger met lampje met bedrukking is goed geschikt als promotiemateriaal en giveaway. U kunt er een brede doelgroep blij mee maken, daarnaast is het een uitstekend idee om de sleutelhangers met lampje uit te delen aan de eigen medewerkers. Online 50 stuks sleutelhanger met licht laten bedrukken om die uit te delen of op zoek naar een andere oplage voor de bedrukking? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag. Naast sleutelhangers met lampjes is ook sleutelhanger met opener bedrukken of sleutelhanger met drijver bedrukken mogelijk. 

We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld van de bedrukking op de sleutelhanger met licht. Na uw akkoord gaan we daar definitief mee aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorie sleutelhanger graveren bedrukken of bij de catergorie metalen sleutelhangers bedrukken.