Laden...

Sleutelhanger graveren bedrukken

Kies voor een duurzame bedrukking en laat uw sleutelhangers graveren. Wij kunnen gegraveerde sleutelhangers al leveren vanaf vijf werkdagen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 0348 711 111.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sleutelhangers graveren met logo

Sleutelhangers graveren met uw logo, tekst, slogan of een combinatie hiervan? We graveren sleutelhangers als vanaf 30 stuks met uw bedrijfslogo. Sleutelhangers zijn zeer geschikt als giveaway of relatiegeschenk. De sleutelhangers kunt u bestellen in zowel kleine als grote oplage met of zonder bedrukking. De levertijd zonder bedrukking is twee tot drie werkdagen en met bedrukking rond de 10 werkdagen.

Gegraveerde sleutelhangers als giveaway

We kunnen de sleutelhangers al vanaf kleine aantallen leveren met gravering of andere soort bedrukking. U kunt bij ons een onbedrukt sample aanvragen om te zien hoe het artikel eruit ziet en om een beslissing te nemen. Geef sleutelhangers cadeau op een beurs congres of ander evenement. Met ons brede assortiment zorgen we ervoor dat u een sleutelhanger vindt die bij u past en bedrukken we deze hoe u wilt. U kunt online gemakkelijk uw keuze maken. De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden gegraveerd of bedrukt in meerdere kleuren.

Sleutelhangers met gravering

Dankzij onze in-house bewerkingstechnieken kunnen wij al snel leveren vanaf kleine aantallen. In combinatie met de sleutelhangers kunnen we ook andere artikelen leveren en bedrukken. De sleutelhangers zijn van kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij willen u graag helpen bij het vinden van het perfecte relatiegeschenken voor uw relaties. Laat u informeren door onze medewerkers of neem een kijkje op de website.

Wanneer u online een bestelling plaatst sturen wij eerst vrijblijvend een digitaal voorbeeld van het product met uw logo. Zo kunt u beslissen of u de order wilt plaatsen.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorie├źn: Metalen sleutelhangers bedrukken of sleutelhanger met kleine oplage bedrukken.
Sleutelhangers in kleine oplage nodig? Kijk dan eens bij: Sleutelhangers kleine oplage bedrukken.