Kies voor een duurzame bedrukking en laat uw sleutelhangers graveren. Wij kunnen gegraveerde sleutelhangers al leveren vanaf vijf werkdagen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 0348 711 111.

sort-descending

Sleutelhangers graveren met logo

Sleutelhangers graveren met uw logo, tekst, slogan of een combinatie hiervan? We graveren sleutelhangers als vanaf 30 stuks met uw bedrijfslogo. Sleutelhangers zijn zeer geschikt als giveaway of relatiegeschenk. De sleutelhangers kunt u bestellen in zowel kleine als grote oplage met of zonder bedrukking. De levertijd zonder bedrukking is twee tot drie werkdagen en met bedrukking rond de 10 werkdagen.

Sleutelhangers zijn al jarenlang populaire relatiegeschenken voor bedrijven van alle soorten en maten. Het is een eenvoudige manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten en tegelijkertijd je klanten en medewerkers iets tastbaars te geven om hun sleutels aan te hangen. Bij Relatiegeschenken hebben we ruime ervaring met het personaliseren van sleutelhangers door middel van graveren. Hieronder leggen we uit waarom een gegraveerde sleutelhanger een geweldig relatiegeschenk is en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Sleutelhangers graveren als giveaway

We kunnen de sleutelhangers al vanaf kleine aantallen leveren met gravering of andere soort bedrukking. U kunt bij ons een onbedrukt sample aanvragen om te zien hoe het artikel eruit ziet en om een beslissing te nemen. Geef sleutelhangers cadeau op een beurs congres of ander evenement. Met ons brede assortiment zorgen we ervoor dat u een sleutelhanger vindt die bij u past en bedrukken we deze hoe u wilt. U kunt online gemakkelijk uw keuze maken. De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden gegraveerd of bedrukt in meerdere kleuren.

Sleutelhangers met gravering in kleine oplages 

Dankzij onze in-house bewerkingstechnieken kunnen wij al snel leveren vanaf kleine aantallen. In combinatie met de sleutelhangers kunnen we ook andere artikelen leveren en bedrukken. De sleutelhangers zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij willen u graag helpen bij het vinden van het perfecte relatiegeschenken voor uw relaties. Laat u informeren door onze medewerkers of neem een kijkje op de website.

Waarom kiezen voor een gegraveerde sleutelhanger?

Een sleutelhanger graveren is een functioneel relatiegeschenk waar mensen dagelijks gebruik van maken. Het personaliseren van de sleutelhanger door middel van graveren maakt het extra speciaal en persoonlijk. Door het graveren van de naam van het bedrijf of de initialen van de ontvanger wordt de sleutelhanger een uniek en exclusief geschenk. Hierdoor zullen ontvangers de sleutelhanger met trots gebruiken en wordt de naamsbekendheid van het bedrijf vergroot.

Hoe graveren wij de sleutelhangers?

Bij Relatiegeschenken beheersen we maar liefst 11 verschillende bedrukkingstechnieken, waaronder graveren. Een grote oplage sleutelhangers graveren is voor Relatiegeschenken dus geen enkel probleem. Graveren is een techniek waarbij we met behulp van een laser de gewenste tekst of afbeelding in het materiaal graveren. Dit zorgt voor een zeer duurzame en kwalitatieve opdruk die niet zal vervagen of slijten.

Wij kunnen onder andere alle materialen gemaakt van metaal, voor u graveren. Zie hier nog wat voorbeelden of informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden!

Graveer opties
Wijnproducten graveren:
Pennen graveren:
Openers graveren:
Home & living:
Home & living:
 
Drinkwaren:
Glazen graveren:
Keukengerei graveren: