Wij kunnen diverse sleutelhangers ook in kleine oplage bedrukken. Vindt u niet wat u zoekt? Bel dan één van onze medewerkers op voor informatie. Bel 0348 - 71 111. We helpen u graag.

Bekijk meer Kleine oplage
sort-descending

Sleutelhangers in kleine oplage met logo

Bestel de mooiste sleutelhanger met een logo vanaf kleine aantallen. Wij leveren kleine oplage sleutelhangers met bedrukking vanaf vijf werkdagen en onbedrukt al vanaf twee werkdagen. We kunnen de sleutelhangers bedrukken maar ook vaak graveren wat een meer duurzame bedrukking geeft.

Sleutelhangers in kleine oplage inzetten als promotiemateriaal

Heeft u maar een kleine aantal sleutelhangers nodig? Wij hebben voor u een selectie gemaakt van sleutelhangers die ook in kleine oplage te bestellen zijn. Deze zijn vaak beschikbaar in verschillende kleuren. U kunt de sleutelhangers inzetten tijdens evenementen om uw relaties te verrassen. Zo kunt u ze tijdens beurzen of congressen meegeven aan klanten, potentiële klanten of andere relaties.

Sleutelhangers in kleine oplage met een bedrukking

Wilt u graag sleutelhangers bestellen maar kunt u niet de vinden wat u zoekt? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden rondom het bedrukken en leveren van de sleutelhangers. Daarnaast kunnen zij u adviseren over welk artikel past bij uw doelgroep, evenement of organisatie.

Bestel makkelijk en snel online. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail. Kiest u voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorieën: Goedkope sleutelhangers bedrukken, sleutelhanger met opener bedrukken of sleutelhangers met drijver bedrukken.