Op zoek naar goedkope sleutelhangers om in te zetten als promotiemateriaal? Wij leveren al sleutelhangers vanaf €0,12. Vraag vrijblijvend een offerte en digitaal voorbeeld aan. Voor informatie neem contact op met onze medewerkers op 0348 - 71 111.

sort-descending

Goedkope sleutelhangers bedrukken met logo

Wilt u sleutelhangers bedrukken met uw logo of tekst? We bedrukken goedkope sleutelhangers in huis door middel van verschillende bedrukkingstechnieken. Sleutelhangers zijn zeer geschikt als giveaways of relatiegeschenken voor klanten of medewerkers. We hebben een ruim assortiment aan sleutelhangers zowel goedkope als luxe sleutelhangers. Wilt u toch want anders dan hebben we een ruim assortiment aan andere relatiegeschenken de wij kunnen bedrukken met uw logo, tekst of een combinatie hiervan. Heeft u een kleine oplage nodig? Kijk dan eens bij: Sleutelhanger kleine oplage bedrukken.

Goedkope sleutelhangers als giveaway

We kunnen goedkope sleutelhangers al bedrukken vanaf 200 stuks. Met ons brede assortiment aan sleutelhangers vindt u altijd waar u naar opzoek bent. Toch naar een ander relatiegeschenk opzoek dan kunt u ook terecht bij ons. Sleutelhangers zijn een leuke giveaway om uw omgeving kennis te laten maken met uw bedrijf. Laat uw eigen logo bedrukken op de sleutelhangers om zo uw naam te verspreiden waar u maar wilt. Door verschillende bedrukkingstechnieken kunnen wij bijna elke sleutelhanger bedrukken in verschillende kleuren.

Goedkope sleutelhangers met bedrukking

De goedkope sleutelhangers bedrukken wij in huis en kunnen wij tot zeer grote aantallen leveren. Onbedrukte artikelen kunnen wij al leveren binnen vier werkdagen en bedrukte artikelen binnen 10 werkdagen. Wij kunnen sleutelhangers bedrukken en graveren afhankelijk van het materiaal. Voor zakelijke klanten kunnen wij ook grote hoeveelheden artikelen leveren en bedrukken dankzij onze in-house bedrukkingstechnieken. Verras u klanten en andere relaties met een gepersonaliseerd relatiegeschenk en zorg zo dat u niet vergeten wordt.

Online onze producten bestellen? We maken voor u eerst geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld van het gekozen product met uw logo of tekst. Zo weet u aan de hand van het voorbeeld of u wel of niet door wilt gaan met de order.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorieën: Sleutelhangers met drijver bedrukken, sleutelhangers met opener bedrukken of metalen sleutelhangers bedrukken.