Sleutelhangers als promotiemateriaal bestellen? Bedrukte sleutelhangers zijn daar uitstekend voor geschikt. Het is een klein geschenk maar met een grote impact omdat mensen het altijd bij zich dragen. Kortom, goed voor uw naamsbekendheid. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor sleutelhangers die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Sleutelhangers bedrukken met logo

De diverse sleutelhangers hebben zo hun eigen functionaliteiten, blader door ons uitgebreide assortiment om daar een goed idee van te krijgen. Zo hebben we bijvoorbeeld: Sleutelhangers met opener bedrukken en metalen sleutelhangers bedrukken. De sleutelhangers zijn goed van kwaliteit, u kunt ze onder andere uitdelen tijdens een concert dankzij de lampjes die er beschikbaar zijn. Wij kunnen de sleutelhangers bedrukken, we zorgen daarmee voor een professionele uitstraling. We kunnen ook sleutelhangers graveren voor u.

Sleutelhanger bedrukken als giveaway

U kunt de sleutelhangers met logo of uw slogan uitstekend uitdelen als giveaway, aan een brede doelgroep waarbij u de naamsbekendheid wilt vergroten. Organiseert u een evenement en wilt u bezoekers graag wat moois meegeven? Een sleutelhanger met bedrukking is dan uitstekend geschikt. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen, blader er op uw gemak doorheen om daar een goed beeld van te krijgen. Gaat het u om een sleutelhanger met lampje, een traditionele sleutelhanger of een van de andere modellen met bedrukking? Wij verzorgen de bedrukking van de sleutelhanger met uw logo of slogan, net als met elke andere uiting die u wenst.

Bedrukte sleutelhangers bestellen

U kiest met de sleutelhangers met logo voor goedkoop promotiemateriaal, waar u tijdens verschillende gelegenheden gebruik van kunt maken. Wilt u de sleutelhangers uitdelen aan uw medewerkers, meesturen met de pakketten die u verzendt of op een andere plaats uitdelen? De sleutelhangers met logo zijn er uitstekend voor geschikt, dankzij de scherpe prijzen kunt u er voordelig gebruik van maken.

Laat u een sleutelhanger bedrukken met logo? We sturen u altijd eerst een digitaal voorbeeld toe, aan de hand waarvan u het ontwerp en de uitstraling kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorieën: Aanstekers bedrukken of broodtrommels bedrukken.