Laden...

Weerstations bedrukken

Op zoek naar een mooi weerstation om te bedrukken met een logo of pakkende tekst? Origineel cadeau voor de relaties! Informatie nodig? Bel 0348 711 111, we helpen je graag.

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Weerstations bedrukken met logo

Een weerstation bestellen voor bij u op kantoor of die uitdelen als relatiegeschenk? Wij kunnen het weerstation bedrukken, zodat u daarmee een professionele uitstraling kunt verzorgen. Maak een goede indruk op uw relaties, met een giveaway waar zij daadwerkelijk wat aan hebben. De digitale en kunststof weerstations geven de tijd, datum en uiteraard het weer aan. Op die manier zorgen de bedrukte weerstations voor waardevolle informatie, gewoon vanaf een willekeurig bureau op kantoor. Wilt u er intern gebruik van maken? We kunnen de weerstations bedrukken met zowel een logo, slogan als andere opvallende tekst. Naast weerstations is bijvoorbeeld Fotolijsten bedrukken of Klokken bedrukken.

Compleet weerstation als relatiegeschenk

De complete weerstations vormen een uitstekende keuze als relatiegeschenk, u zorgt er daarmee voor dat u de relatie met de ander op waarde kunt schatten. Wilt u specifiek gebruik maken van een indoor/outdoor weerstation of zoekt u een digitaal model dat het weer uitleest en op het scherm presenteert? Er zijn weerstations beschikbaar met een ingebouwde thermometer en alarmklok, blader door de verschillende modellen om daar uw keuze uit te maken. Uiteraard kunt u de al dan niet bedrukte weerstations eenvoudig online bestellen, wij gaan daarmee meteen voor u aan de slag.

Hoogwaardige giveaways

Een weerstation met bedrukking vormt een hoogwaardige giveaway, u zorgt daarmee voor een bijzondere verrassing voor de ontvanger. Speelt het weer een belangrijke rol in uw onderlinge samenwerking of wilt u op een unieke wijze voor de dag komen? Een weerstation met logo of andere bedrukking vormt dan een goede keuze, net als bij u zelf op kantoor. Dankzij de weerstations kunnen uw medewerkers zowel de tijd, datum als het weer goed in de gaten houden en hoeven ze daarvoor niet bij hun bureau vandaan.

Bestelt u een weerstation met logo of andere bedrukking? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld toe dat u op uw gemak kunt beoordelen. Daarna zorgen we voor de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn: Spaarpotten bedrukken of Woondecoratie bedrukken.