Wij hebben diverse klokken die we voor u kunnen voorzien van logo. Dit zijn mooie geschenken voor uw relaties. Deze kunnen worden opgehangen in een kantoor en door uw logo op te klok te zetten blijft u altijd top-of-mind. U kunt vrijblijvend de offerte aanvragen via de website en kiest u voor een bedrukking dan maakt onze studio ook gratis een digitaal voorbeeld voor u.

sort-descending

Klokken bedrukken met logo

Iedereen verdient een verrassing, klokken met uw logo vormen een uitstekende keuze. Wij kunnen de klokken bedrukken, u heeft online de keuze uit een groot aantal verschillende modellen. Zoekt u naar een analoge klok die u kunt uitdelen als promotiemateriaal of wilt u een digitale klok bestellen, goed geschikt als relatiegeschenk? De diverse bedrukte klokken helpen u de goede band met uw relatie te benadrukken. Bovendien zijn er combinaties beschikbaar van klokken met fotolijsten bedrukken of klokken met mooie sfeerverlichting. Blader door de verschillende te bedrukken klokken, wij zijn u er graag mee van dienst.

Klok met uw logo bestellen

Klok met uw logo bestellen? Blader door de diverse klokken die we kunnen bedrukken. U kunt de klokken uitdelen als relatiegeschenken of giveaways. Daarnaast kunt u er goed gebruik van maken als intern promotiemateriaal, u zorgt voor een professionele uitstraling of kunt uw medewerkers een handige klok met het bedrijfslogo meegeven. Uiteraard kunt u moderne klokken of meer klassieke modellen bestellen, we kunnen zowel analoge als digitale klokken bedrukken met uw logo of slogan. Dankzij de goede kwaliteit is de klok goed geschikt als luxe relatiegeschenk, waarmee u de goede band met uw relatie kunt benadrukken.

Klokken als relatiegeschenken

Wilt u de klokken bestellen als relatiegeschenken of zoekt u naar promotiemateriaal voor aan de wand waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft? De klokken zijn dan uitstekend geschikt, ze zorgen voor een stukje naamsbekendheid terwijl ze bovendien op een heel praktische wijze in elkaar zitten. Blader door de verschillende klokken die u als promotiemateriaal of giveaways kunt bestellen, we bieden u met ons brede assortiment graag de keuze uit tal van verschillende modellen.

Bestelt u een klok met logo als relatiegeschenk? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld toe aan de hand waarvan u het ontwerp goed kunt keuren.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie Woondecoratie bedrukken, Weerstatios bedrukken of Spaarpotten bedrukken.