Op zoek naar relatiegeschenken voor in en om het huis? Wat te denken van een mooi weerstation, een prachtige klok of een originele fotolijst? Wij hebben in deze categorie diverse suggesties. Vragen? Bel dan gerust met 0348 711 111 of benader ons op de chat tijdens kantooruren (rechtsonderin het beeldscherm). Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor relatiegeschenken in en om het huis die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer In huis
sort-descending

Relatiegeschenken voor in huis

Leuke relatiegeschenken voor in huis gezocht? Thuis maken we gebruik van leuke gadgets en hebben we graag wat spullen staan voor onszelf, voor de kinderen en voor anderen die zomaar langskomen. Dat betekent dat het altijd een goed idee is om iemand voor thuis te verwennen, met een relatiegeschenk, een giveaway of een promotieartikel dat daar heel goed van pas komt.

Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een (PVC) spaarvarken, een weerstation of een geurkaars in een bijzondere vorm. En ga je voor een wandklok, een draadloze oplader of een van de andere relatiegeschenken? Je maakt daarmee eigenlijk altijd een goede keuze, omdat we daar in huis natuurlijk meer dan voldoende plek voor hebben.

We helpen je online inspiratie op te doen, als je het iemand thuis helemaal naar de zin wilt maken. De relatiegeschenken voor in huis zijn bovendien beschikbaar in allerlei prijscategorieën, zodat je netjes binnen budget blijft. En zoek je specifiek naar een duurzaam, verantwoord of ander cadeau? We helpen je ook die te vinden.

Alles voor in huis

Je hebt thuis waarschijnlijk meer staan dan je dacht, maar kunt ook nog van alles gebruiken dat eigenlijk heel handig is. We hebben ons brede assortiment relatiegeschenken voor je ingedeeld in handige categorieën. Zo vind je makkelijker een leuk cadeau, waar je jouw medewerkers, klanten of andere zakelijke relaties mee kunt verrassen:

 • Spaarpotten
  Wie houdt er niet liever wat meer over aan het eind van de maand? Het spaarvarken is nog steeds de leukste manier om wat geld opzij te zetten. Zo kan de ontvanger af en toe wat leuks doen, of er de kinderen blij mee maken en zelf leren sparen.
 • Weerstations
  Wat voor weer wordt het morgen en hoe warm is het nu eigenlijk buiten? De weerstations geven het aan, net als wat het risico is om straks helemaal nat te regenen. Handige informatie, uit een relatiegeschenk voor in huis dat uitstekend van pas komt.
 • Woondecoratie
  Wat wonen we leuk in Nederland, dankzij de diverse decoratie waar we allemaal gebruik van maken. En wil je daar een bijdrage aan leveren? Je kunt online woondecoratie kopen die je uitstekend kunt gebruiken als relatiegeschenken voor in huis.
 • Klokken
  Het is heel belangrijk om precies te weten hoe laat het is, vooral als je de trein wilt halen of op tijd moet zijn voor een belangrijke meeting en het begin van de werkdag. Een goede klok in huis is een must, dus zo maak je een uitstekende keuze.
 • Fotolijsten
  Van de mooiste herinneringen maken we foto’s, die we het liefst een mooie plaats in huis geven. De fotolijsten zijn mooie relatiegeschenken om uit te delen, zonder dat die veel hoeven te kosten.

Met bedrukking op de geschenken

Uiteraard kunnen we de relatiegeschenken voor in huis uitstekend bedrukken. Wil je daarop jouw bedrijfsnaam, het logo of een andere uiting laten zetten? Dat doen we gewoon zelf, waardoor we goed weten hoe dit het mooiste uitkomt. Dus zoek je advies of ben je op zoek naar een specialist die het allemaal kan? Wij zorgen voor de bedrukking op de relatiegeschenken die je bestelt.

Relatiegeschenken voor in huis bestellen

Wil je relatiegeschenken voor in huis bestellen? Het zijn misschien wel de leukste cadeaus, waar de ontvanger gewoon thuis gebruik van kan maken. Bekijk de giveaways, het promotiemateriaal en de grotere geschenken die je klanten, andere zakelijke relaties of medewerkers cadeau kunt doen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieen Sleutelhangers bedrukken of Mokken bedrukken