Laten we samen werken aan het creëren van een uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat perfect aansluit bij de specifieke wensen van uw bedrijf en klanten. Bent u benieuwd naar de opties die u heeft? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0348 711 111.
sort-descending

Snijplank graveren: Een uniek relatiegeschenk

Een snijplank is een onmisbare keukenhulp, maar een gegraveerde snijplank maakt het nog specialer. Het is een manier om een standaard hulpmiddel op te waarderen tot iets unieks en persoonlijks. Bovendien is een gegraveerde snijplank ook een geweldige manier om een bedrijf of merk te promoten. U kunt bij Relatiegeschenken ook andere relatiegeschenken voor in de keuken personaliseren. 

Waarom een snijplank graveren?

Een snijplank is al een functioneel keukenhulp, maar door het toe te voegen van een persoonlijke touch wordt het nog specialer. Het is een manier om een standaard keukenhulp op te waarderen tot iets unieks en persoonlijks. Bovendien is een gegraveerde snijplank ook een geweldige manier om een bedrijf of merk te promoten. Door uw bedrijfsnaam of logo te graveren op een snijplank, zorgt u ervoor dat uw naam altijd voor ogen is bij uw klanten wanneer ze in de keuken werken.

Graveer opties voor uw snijplank?

Er zijn verschillende manieren om een snijplank te graveren, afhankelijk van het materiaal en de grootte van de snijplank. De meest voorkomende manieren zijn:

  • Graveren met een laser: Dit is de meest precieze manier van graveren en kan worden gebruikt voor zowel kleine als grote oppervlakken. Het resultaat is een diep, duurzaam en precieze afdruk van uw bedrijfsnaam of logo. 

  • Bedrukken: Dit is een populaire methode voor het personaliseren van snijplanken. Hierbij wordt de afbeelding of tekst van uw bedrijfsnaam of logo op de snijplank gedrukt met speciale inkt of verf. We kunnen uw snijplanken bedrukken naar uw wensen.   

Waarom kiezen voor Relatiegeschenken.nl?

Als specialist in relatiegeschenken met meer dan 40 jaar ervaring, biedt Relatiegeschenken.nl u de beste service en kwaliteit in het graveren van snijplanken. Wij doen het graveren en bedrukken van uw snijplanken zelf, waardoor we volle controle hebben over de kwaliteit van het eindproduct. Daarnaast beheersen we 11 verschillende bedrukkingstechnieken, zodat we altijd de perfecte techniek kunnen kiezen voor uw specifieke wensen. Bij Relatiegeschenken.nl kunt u rekenen op aanpassingen geheel naar wens van de klant en persoonlijke begeleiding in het kiezen van het gewenste relatiegeschenk. Wilt u met een specialist uw mogelijkheden door nemen of persoonlijk advies ontvangen? Neem contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen! 

Graveren
Wijnopener graveren Pennen graveren Sleutelhangers graveren
Wijnkoeler graveren Vulpen graveren Aansteker graveren
Kelnersmessen graveren Parkerpen graveren Portemonnees graveren
Glazen graveren Bieropeners graveren