Snijplanken bedrukken met bedrijfslogo of tekst? Wij hebben een ruim assortiment aan snijplanken en serveerplanken. Wij kunnen snijplanken bedrukt al leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukt al vanaf twee werkdagen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111 of door te mailen info@relatiegeschenken.nl.
Bekijk meer Snijplanken
sort-descending

Snijplanken als relatiegeschenk

Snijplanken zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk, u zorgt daarmee voor een leuke giveaway. Door de snijplanken te bedrukken met een logo of slogan zorgt dit voor een professionele uitstraling. Naast bedrukken kunt u de snijplank ook personaliseren door deze te laten graveren. Bij deze techniek wordt uw naam, tekst, logo en/of slogan in het hout gelaserd. Graveren heeft een luxe uitstraling en de bedrukking blijft net zo lang mooi als de snijplank mooi blijft! Naast snijplanken kunnen we bijvoorbeeld ook Keukentextiel bedrukken of Keukensets bedrukken.

Snijplanken met logo

Een bedrukt of gegraveerde snijplank is een mooi en functioneel relatiegeschenk. Elke hobbykok of keukenprinses(en) zal dit originele geschenk zeker waarderen en regelmatig gebruiken. Daarnaast is de snijplank ook te gebruiken als serveerplank. Bijvoorbeeld om een lekker kaasplankje op te serveren tijdens een borrel met vrienden en familie. Voor de liefhebbers van sushi is het serveren van deze serveerset ook zeker een aanrader. Al met al is de snijplank een geschenk waar uw relaties nog veel aan zullen hebben. 

Snijplanken bestellen

Wil je snijplanken bestellen en die op een mooie manier laten bedrukken? Wij weten wat er mogelijk is en vertellen je daar natuurlijk graag meer over. Dus gaat het om jouw bedrijfsnaam, het logo of een andere tekst of uiting die je erop wilt laten aanbrengen? We doen dat gewoon zelf, dus kunnen goed met je meedenken over zelfs de meest specifieke toepassingen. Bestel jouw snijplanken online, dan gaan wij er zo snel mogelijk voor je mee aan de slag.

Wij kunnen uw snijplanken bedrukken met uw logo of een andere kreet, afhankelijk van wat u zoekt.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Keukengerei bedrukken of Kookwekkers bedrukken.