Kookwekkers bedrukken met logo

Wekkers met logo bieden een uitstekend relatiegeschenk, een wekker hebben we immers allemaal nodig. Wilt u die ene collega die altijd te laat komt op een leuke manier verrassen of er richting uw relaties voor zorgen dat het duidelijk is dat u altijd netjes op tijd werkt? Een wekker met logo of andere bedrukking vormt dan een goede keuze. Uiteraard kunt u verschillende modellen bestellen, de wekkers zijn heel voordelig beschikbaar of bieden luxe uitvoeringen waarmee u indruk kunt maken op de ontvanger. Blader er op uw gemak doorheen, zodat u de wekker kunt kiezen die het best aansluit bij wat u wilt overbrengen. Keukentextiel bedrukken of Keukengerei bedrukken is bijvoorbeeld ook mogelijk.  

Kookwekker als relatiegeschenk

De wekker met logo is uitstekend geschikt als relatiegeschenk, u zorgt er daarmee voor dat u de relatie met de ander kunt waarderen. Zoekt u naar een analoge wekker met bedrukking of gaat uw voorkeur aan de andere kant uit naar een digitale wekker? Er zijn zelfs luxe wekkerradio’s beschikbaar, waarmee u er tevens voor zorgt dat de ander op kan staan met zijn of haar favoriete muziek. U kunt een wekker laten bedrukken binnen iedere prijscategorie, wij zorgen er met een breed assortiment voor dat u online uw keuze kunt maken.

Luxe giveaways als verrassing

Een luxe giveaway bestellen en uitdelen als verrassing? Dankzij het luxe promotiemateriaal heeft u de mogelijkheid om een goede naam te realiseren, u zorgt er met een bedrukte wekker voor dat u professioneel een relatiegeschenk kunt uitdelen. Bekijk de verschillende te bedrukken wekkers en wekkerradio’s, wij gaan daar voor u mee aan de slag. De wekkers zijn goed van kwaliteit, zelfs wanneer u gebruik maakt van de goedkope wekkers die we voor u kunnen bedrukken.

We sturen u uiteraard een digitaal voorbeeld van de bedrukking op de wekker toe. U weet op die manier precies wat u kunt verwachten, voordat u akkoord gaat met de definitieve bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Snijplanken bedrukken of Keukensets bedrukken.