Keukengerei bedrukken met bedrijfslogo of tekst? Wij hebben een ruim assortiment aan keukengerei. Wij kunnen kookgerei bedrukt al leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukt al vanaf twee werkdagen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111 of door te mailen info@relatiegeschenken.nl.

Bekijk meer Keukengerei
sort-descending

Keukengerei bedrukken met logo

Keukengerei met logo laten bedrukken, om weg te geven als giveaways of te zorgen voor bijzonder handig promotiemateriaal? Het kookgerei is goed geschikt als promotiemateriaal en zorgt ervoor dat u een mooi relatiegeschenk kunt uitdelen. Uiteraard heeft u de keuze uit allerlei kookgerei, we zorgen voor een uitgebreid assortiment waar u op uw gemak uw keuze uit kunt maken. Blader door bijvoorbeeld de kookwekkers en ovenwanten, net als het andere keukengerei dat er beschikbaar is als promotiemateriaal. We kunnen het keukengerei voor u bedrukken met uw logo, een slogan of een andere opvallende kreet. Kookwekkers bedrukken of Snijplanken bedrukken is bijvoorbeeld ook mogelijk.

Van kookwekker tot ovenwant

Benieuwd naar het keukengerei dat er beschikbaar is? U kunt kookwekkers laten bedrukken, net als ovenwanten, thermosflessen of andere handige materialen die goed van pas komen. Er is allerlei promotiemateriaal beschikbaar, dat u kunt laten bedrukken met uw logo of een slogan. De relatiegeschenken zijn goed van kwaliteit of zorgen in uw eigen keuken op kantoor voor een professionele uitstraling. Blader op uw gemak door het keukengerei dat u kunt bestellen en de giveaways met logo die er beschikbaar zijn. Wij zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld en gaan daarna voor u aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking.

Handige giveaways met logo

Een giveaway met een logo bestellen, binnen het keukengerei dat er beschikbaar is? U kunt uw klanten of relaties verrassen met een luxe relatiegeschenk voor in de keuken, net als uw eigen medewerkers op het moment dat u hen wilt belonen voor het harde werk. Wat de gelegenheid ook is, goed keukengerei komt altijd van pas en vormt een leuke verrassing die standaard in goede aarde valt. Wij kunnen het keukengerei bedrukken en zorgen er daarmee voor dat u kunt werken aan uw naamsbekendheid of u kunt zorgen voor de professionele indruk.

We sturen u een digitaal voorbeeld toe van het ontwerp, dat u op voorhand kunt beoordelen voordat we overgaan tot de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Keukentextiel bedrukken of Keukensets bedrukken