Karaffen graveren: exclusieve geschenken met een persoonlijk tintje

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk relatiegeschenk? Dan is een karaf graveren een goede optie en het ideale promotiemateriaal. Wij zijn al bijna 40 jaar gevestigd in Woerden en hebben als doel om voor iedereen het perfecte realtiegeschenk te creëeren. Dankzij onze getrainde medewerkers met jarenlange ervaring, kunnen we snel schakelen en bieden we u een professionele service, precies zoals het hoort. 

Unieke karaffen met een persoonlijk accent

Een karaf is niet alleen een functioneel voorwerp, maar ook een elegant en stijlvol accessoire voor op tafel. Door een karaf te laten graveren met een persoonlijke boodschap, naam of bedrijfslogo, creëert u een exclusief geschenk met een persoonlijk tintje. Bij Relatiegeschenken.nl bieden we u de mogelijkheid om karaffen te laten graveren volgens uw wensen. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een jubileum of als relatiegeschenk voor uw klanten, een gegraveerde karaf maakt altijd indruk en laat een blijvende herinnering achter.

Laat uw karaffen graveren met vakmanschap en kwaliteit

Bij Relatiegeschenken.nl streven we altijd naar vakmanschap en kwaliteit. Onze specialistische medewerkers hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het graveren van karaffen. Met trots beschikken wij over 11 in-house bedrukkingstechnieken voor giveaways en promotiematerialen. Zo kunnen wij karaffen borduren, zeefdrukken, graveren, domen, lasergraveren, transfereren, tampondrukken, digitaal bedrukken, muismatten produceren, transferprinten én buttons produceren. Met al deze mogelijkheden onder één dak kunnen wij u een ongeëvenaarde knowhow en diverse bedrukkingsmogelijkheden bieden.

Een ruime keuze aan karaffen

Bij Relatiegeschenken.nl geloven we in diversiteit en maatwerk. Daarom bieden we u een ruime keuze aan karaffen die geschikt zijn om te graveren. Of u nu op zoek bent naar een klassieke glazen karaf, een stijlvolle kristallen karaf of een moderne roestvrijstalen karaf, wij hebben voor elk wat wils. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende vormen, maten en designs om de perfecte karaf te vinden die past bij uw smaak en voorkeuren.

Exclusieve relatiegeschenken op maat

Bij Relatiegeschenken.nl begrijpen we dat elk relatiegeschenk uniek moet zijn. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw karaffen volledig op maat te laten graveren. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of een combinatie van beide, onze specialisten zorgen ervoor dat het resultaat aan al uw verwachtingen voldoet. Met onze geavanceerde graveertechnieken kunnen we zelfs de fijnste details en complexe ontwerpen realiseren, waardoor uw relatiegeschenk een echt kunstwerk wordt.

Graveer opties
Wijnproducten graveren: Wijnopener graveren Wijnkoeler graveren
Pennen graveren: Parkerpen graveren Vulpen graveren
Openers graveren: Kelnersmessen graveren Bieropeners graveren
Home & living: Portemonnees graveren Sleutelhangers graveren
Home & living: Aansteker graveren Kurkentrekker graveren
Glazen graveren: Glazen graveren  
Keukengerei graveren: Snijplank graveren