In ons assortiment hebben we veel verschillende soorten radio's die we voor u kunnen bedrukken met uw logo. Neem hieronder een kijkje in het assortiment. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt dat kunt u altijd even contact met ons opnemen. Bel dan naar 0348 - 711 111 , gebruik de chat op de website of mail naar info@relatiegeschenken.nl. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor radio's die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Radio’s bedrukken

Radio bedrukken en verzenden als relatiegeschenk? Met een radio met uw logo zorgt u voor een origineel relatiegeschenk. Bent u op zoek naar een klassieke radio voorzien van een thermometer of gaat het u juist om een moderne en compacte radio of speaker? De verschillende radio’s en speakers zorgen voor een leuke giveaway of een bijzonder relatiegeschenk. Wat dacht u bijvoorbeeld van de doucheradio’s met een handige zuignap? Dankzij het logo op de radio kunt u werken aan uw naamsbekendheid, terwijl u op hetzelfde moment zorgt voor een praktisch cadeau waar de ander wat aan heeft. Naast radio's zijn er echter nog veel meer opties, bijvoorbeeld: Toilettassen bedrukken of Broodtrommels bedrukken.

Originele verrassing voor relaties

We kunnen radio’s bedrukken en u daarmee helpen aan originele verrassingen voor uw relaties. We kunnen de radio bedrukken met uw logo, een slogan of een andere kreet die u daarop wilt plaatsen. Wilt u een speakertas bestellen, zoekt u naar een koptelefoon speaker of wellicht een complete draagbare muziekstudio? Van luxe relatiegeschenken en intern promotiemateriaal van de beste kwaliteit tot de verschillende goedkope giveaways die u kunt verspreiden onder de doelgroep. U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid assortiment. We bedrukken radio’s en zorgen er met de opdruk van uw logo of slogan voor dat u een professionele indruk kunt maken.

Radio met uw logo

U bent bij ons aan het juiste adres voor een radio met uw logo, net als andere leuke giveaways die u kunt bestellen. Zoekt u specifiek naar relatiegeschenken van goede kwaliteit om de ander uw waardering te tonen? Blader er op uw gemak doorheen, net als voor het promotiemateriaal dat u wilt uitdelen onder het personeel. We kunnen allerlei radio’s bedrukken, u heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment.

Bestelt u een radio met logo? We sturen u standaard een digitaal voorbeeld toe, aan de hand waarvan u het ontwerp van de radio kunt beoordelen. Is alles naar wens? Dan gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Aanstekers bedrukken of Sleutelhangers bedrukken.