Laden...

Radio's bedrukken

In ons assortiment hebben we veel verschillende soorten radio's die we voor u kunnen bedrukken met uw logo. Neem hieronder een kijkje in het assortiment. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt dat kunt u altijd even contact met ons opnemen. Bel dan naar 0348 - 711 111 , gebruik de chat op de website of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Radio’s bedrukken

Radio bedrukken en verzenden als relatiegeschenk? Met een radio met uw logo zorgt u voor een origineel relatiegeschenk. Bent u op zoek naar een klassieke radio voorzien van een thermometer of gaat het u juist om een moderne en compacte radio of speaker? De verschillende radio’s en speakers zorgen voor een leuke giveaway of een bijzonder relatiegeschenk. Wat dacht u bijvoorbeeld van de doucheradio’s met een handige zuignap? Dankzij het logo op de radio kunt u werken aan uw naamsbekendheid, terwijl u op hetzelfde moment zorgt voor een praktisch cadeau waar de ander wat aan heeft. Naast radio's zijn er echter nog veel meer opties, bijvoorbeeld: Toilettassen bedrukken of Broodtrommels bedrukken.

Originele verrassing voor relaties

We kunnen radio’s bedrukken en u daarmee helpen aan originele verrassingen voor uw relaties. We kunnen de radio bedrukken met uw logo, een slogan of een andere kreet die u daarop wilt plaatsen. Wilt u een speakertas bestellen, zoekt u naar een koptelefoon speaker of wellicht een complete draagbare muziekstudio? Van luxe relatiegeschenken en intern promotiemateriaal van de beste kwaliteit tot de verschillende goedkope giveaways die u kunt verspreiden onder de doelgroep. U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid assortiment. We bedrukken radio’s en zorgen er met de opdruk van uw logo of slogan voor dat u een professionele indruk kunt maken.

Radio met uw logo

U bent bij ons aan het juiste adres voor een radio met uw logo, net als andere leuke giveaways die u kunt bestellen. Zoekt u specifiek naar relatiegeschenken van goede kwaliteit om de ander uw waardering te tonen? Blader er op uw gemak doorheen, net als voor het promotiemateriaal dat u wilt uitdelen onder het personeel. We kunnen allerlei radio’s bedrukken, u heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment.

Bestelt u een radio met logo? We sturen u standaard een digitaal voorbeeld toe, aan de hand waarvan u het ontwerp van de radio kunt beoordelen. Is alles naar wens? Dan gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Aanstekers bedrukken of Sleutelhangers bedrukken.