Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 22 bedrijven hebben deze handschoen besteld Reeds 22 keer besteld!

Maya ovenwant met rubber grip zijde

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Breedte 18,8 cm
 • Lengte 30 cm
 • Hoogte 1,7 cm
Bekijk details
€ 2,76

Deze handschoen bedrukken met logo?

 • Gratis proefdruk
 • Snelle levering
 • Vanaf 18 stuks
 • sterk materiaal

Keukentextiel bedrukken

Pagina:
 1. 1|
 2. 2
Pagina:
 1. 1|
 2. 2

Keukentextiel bedrukken met logo

Keukentextiel bedrukken? Keukentextiel is uitstekend geschikt als relatiegeschenk, u heeft de keuze uit allerlei textiel, zoekt u bijvoorbeeld naar een set kwalitatief goede ovenwanten die u wilt laten bedrukken of wilt u een keukenschort bestellen? Er zijn korte en lange modellen beschikbaar, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Blader door het keukentextiel dat u kunt bestellen, wij zorgen voor de bedrukking met uw logo, slogan of een andere opvallende kreet die u kwijt wilt.

Keukenschorten met logo

Binnen het keukentextiel kunnen we bijvoorbeeld keukenschorten met logo leveren. We bedrukken de schorten, zowel de korte als de lange modellen. Weet u al precies waar u naar zoekt binnen het keukentextiel of zoekt u juist naar inspiratie binnen ons brede assortiment? Blader er op uw gemak doorheen, er is van alles beschikbaar. Iedereen verdient een leuke verrassing, dankzij het keukentextiel als promotiemateriaal heeft de ontvanger daar ook daadwerkelijk wat aan. U kunt het keukentextiel met logo gebruiken bij u in de keuken op kantoor of dat uitdelen als promotiemateriaal om daarmee bovendien effectief te werken aan uw naamsbekendheid.

Keukentextiel als relatiegeschenk

Keukentextiel is uitstekend geschikt als relatiegeschenk, u zorgt daarmee voor een leuke giveaway. De verschillende promotiematerialen voor in de keuken zijn goed van kwaliteit, de bedrukking met een logo of slogan zorgt voor een professionele indruk en uitstraling. Wij kunnen uw keukentextiel bedrukken met uw logo of een andere kreet, afhankelijk van wat u zoekt. Blader door het keukentextiel dat u kunt bestellen, u zorgt daarmee voor bijzondere relatiegeschenken of handig promotiemateriaal dat u kunt uitdelen.

Laat u het keukentextiel met een logo of slogan bedrukken? We sturen u een digitaal voorbeeld toe dat u kunt beoordelen voordat we daadwerkelijk voor u gaan bedrukken.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën keukengerei bedrukken of keukensets bedrukken

Keukentextiel met bedrijfslogo of tekst? Wij kunnen deze al leveren vanaf kleine aantallen en op korte termijn. Keukentextiel met bedrukking kunnen wij al leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukt kunnen we keukentextiel zelfs al leveren vanaf twee werkdagen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111.