Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op kleur:
Filter op prijs:
 1.  
  €6
  €16
  € 6 - € 16
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Glazen bedrukken kleine oplage
Bestseller Reeds 24 bedrijven hebben deze set glazen besteld! Reeds 24 keer besteld!

Boda 2-delige set koffieglazen, 200 ml

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Lengte 18 cm
 • Breedte 9 cm
 • Hoogte 9,2 cm
Bekijk details
€ 12,14

Deze set glazen het perfecte relatiegeschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Luxe verpakking
 • Origineel design
 • Set van 2

Glazen bedrukken kleine oplage

Glazen bedrukken kleine oplage met logo

Glazen bedrukken in een kleine oplage, bijvoorbeeld voor intern gebruik of om cadeau te doen aan een relatie? We kunnen de glazen graveren of bedrukken, we hebben de verschillende technieken in huis om u daarmee goed van dienst te kunnen zijn. Keramiek bedrukken of op zoek naar glas? We hebben ervaring met de beide materialen, waardoor we u bijvoorbeeld kunnen adviseren op basis van uw ontwerp. We kunnen een bierglas bedrukken en u die per stuk leveren of zorgen voor een kleine oplage met bepaalde glazen die u wilt uitdelen als giveaway of relatiegeschenk.

Glazen als promotiemateriaal

De glazen in kleine oplage met uw logo zijn bijvoorbeeld goed geschikt als promotiemateriaal. U zorgt er daarmee voor dat u een goede indruk kunt maken op uw relatie. We kunnen de glazen bedrukken of graveren, afhankelijk van het ontwerp dat u voor ogen heeft en bijvoorbeeld de mate waarin het logo of de bedrijfsnaam op mag vallen. Vindt u het vooral van belang dat we de glazen goedkoop bedrukken, ondanks de kleine oplage waarmee we u van dienst kunnen zijn? We beschikken in-house over de technieken voor de bedrukking of het graveren. Dat betekent dat we de controle hebben over zowel de kwaliteit als de prijs voor het bedrukken van glazen in een kleine oplage.

Glazen met bedrukking

De glazen met bedrukking in een kleine oplage zijn goed geschikt voor eigen gebruik thuis of op kantoor. Wilt u de glazen personaliseren of zorgen voor een mooie professionele uitstraling voor uw medewerkers? We kunnen goedkoop bierglazen bedrukken of andere soorten glazen graveren. De mogelijkheden zijn eindeloos, we hebben ervaring met zowel glas en keramiek als een aantal andere materialen.

Online gegraveerde of bedrukte glazen in een kleine oplage bestellen? We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld van het ontwerp. Aan de hand daarvan kunt u uw akkoord geven, zodat we daarna definitief aan de slag kunnen met de bedrukking.

Kleine oplage glazen bestellen? Wij leveren vanaf kleine aantallen en deze kunnen ook worden geleverd met een bedrukking. Neem contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dit doen door te bellen naar 0348 711 111 of door gebruik te maken van de chat op de website.