Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.2!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 52 bedrijven hebben deze muismat besteld! Reeds 52 keer besteld!

Muismat van Pictopad, geschikt voor foto of logo

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 23 cm
  • Lengte 19 cm
Bekijk details
€ 1,19

Deze foto muismast bedrukken met logo?

  • Gratis proefdruk
  • Snelle levering
  • Materiaal PVC
  • Inclusief fotolijst

Fotolijsten bedrukken

Fotolijsten bedrukken met logo

Fotolijst met uw logo of slogan? Een bedrukte fotolijst helpt de mooiste momenten tastbaar te maken, het zorgt voor herinneringen die niet zomaar meer worden vergeten. U kunt online fotolijsten met uw logo bestellen, wij zorgen voor de bedrukking op de fotolijst van uw keuze. Zoekt u bijvoorbeeld een dubbele fotolijst met bedrukking, een opblaasbare fotolijst met bedrukking of wellicht een astro klok met een fotolijst? Wij kunnen de fotolijsten bedrukken en zorgen er daarmee voor dat u ze kunt uitdelen als relatiegeschenk. Daarnaast doet een fotolijst met logo het ook bij uzelf op kantoor uitstekend.

Fotolijst bedrukt om in te zetten als relatiegeschenk

De fotolijsten met bedrukking als relatiegeschenk vormt een goede keuze, bijvoorbeeld door daar een foto in te doen van een mooi project dat u wist te scoren of een samenwerking die een mooi resultaat op heeft weten te leveren. U heeft verschillende mogelijkheden binnen de fotolijsten met logo, wij zorgen voor een kwalitatief goede bedrukking op het materiaal van uw keuze. Blader door de verschillende modellen met een robuuste en stevige of juist een meer smalle lijst rond de foto. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen ervoor dat u met de fotolijsten als promotiemateriaal kunt zorgen voor een leuke verrassing voor de ontvanger.

Luxe bedrukte fotolijst cadeau doen

U kunt een luxe bedrukte fotolijsten cadeau doen of de giveaways bij uzelf op kantoor plaatsen. Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden een leuke foto te plaatsen of wilt u er vooral bij uw klanten en andere relaties voor zorgen dat zij een mooi cadeau ontvangen? U heeft de keuze uit verschillende modellen. Wij kunnen de fotolijsten bedrukken met uw logo zodat u daarmee een professionele indruk kunt maken en u kunt werken aan uw naamsbekendheid.

Laat u een fotolijst bedrukken met uw logo? Dankzij een digitaal voorbeeld van het ontwerp kunnen we u op voorhand aangeven hoe dat eruit komt te zien. Na akkoord starten we met de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën pennen bedrukkenmokken bedrukkenpowerbank bedrukkenzonnebrillen bedrukken of paraplu bedrukken

laat mooie fotolijsten bedrukken met uw logo of tekst. Wij kunnen de bedrukte fotolijsten vanaf vijf werkdagen leveren en onbedrukte fotolijsten vanaf twee werkdagen. De fotolijsten met bedrukking kunnen wij leveren vanaf kleine aantallen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.