Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op kleur:
Filter op prijs:
 1.  
  €15
  €24
  € 15 - € 24
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Luxe flessenopeners
Bestseller Reeds 17 bedrijven hebben deze luxe opener besteld! Reeds 17 keer besteld!

Grape metalen hefboomkurkentrekker

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Breedte 40 mm
 • Lengte 140 mm
 • Hoogte 150 mm
Bekijk details
€ 15,97

Deze luxe opener bedrukken met logo?

 • Gratis proefdruk
 • Kleine prijs
 • Snelle levering
 • Met batterijen

Luxe flessenopeners

Luxe flessenopeners bedrukken met logo

Luxe flesopeners zijn geschenken die elk huishouden wel kan gebruiken. Wij kunnen dit geschenk een nog luxere uitstraling geven door de flessenopener te graveren met uw logo of tekst. Wilt u de flessenopeners liever laten drukken in kleur? Dit is ook mogelijk en vaak ook in meer dan één kleur. We kunnen de luxe openers met bedrukking al leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukt zelfs al vanaf twee werkdagen.

Luxe flessenopeners inzetten als promotiemateriaal

De Luxe flessenopeners met een bedrukking zijn uiterst geschikt om in te zetten als promotiemateriaal. U kunt deze openers meegeven aan uw relaties en doordat de promotiematerialen zijn voorzien van uw logo zullen ze u niet snel vergeten. U kunt deze luxe flessenopeners meegeven aan uw medewerkers, klanten, potentiële klanten of andere relaties tijdens bijvoorbeeld beurzen of congressen.

Luxe flessenopeners bestellen met opdruk

Via onze website kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen voor de flessenopeners. Wilt u eerst de prijs ontvangen zodat u nog even kan overleggen? Geen probleem dan kunt u gewoon eerst de offerte aanvraag doen. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail en kiest u voor een bedrukking dan sturen wij u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld toe.

Heeft u hulp nodig? Bel dan naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl en een van onze medewerkers zal u verder helpen.

 Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook de categorie: Kurkentrekkers bedrukken

Bestel eenvoudig en snel mooie luxe flessenopeners met een bedrukking of gravering. Wij leveren deze bij u in huis vanaf vijf werkdagen met een bedrukking. Voor meer informatie staan onze medewerkers voor u klaar. Bel naar 0348 - 711 111, mail naar info@relatiegeschenken.nl of maak gebruik van de chat op de website.