Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Kurkentrekkers bedrukken
Bestseller Reeds 23 bedrijven hebben deze kurkentrekker besteld! Reeds 23 keer besteld!

Bowi flesopener

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 10 mm
  • Lengte 120 mm
  • Hoogte 15mm
Bekijk details
€ 1,39

Deze kurkentrekker bedrukken met logo?

  • Gratis proefdruk
  • Kleine prijs
  • Snelle levering
  • Bedrukt met logo

Kurkentrekkers bedrukken

Kurkentrekkers met logo laten bedrukken

Wij hebben verschillende soorten kurkentrekkers die we voor u kunnen voorzien van logo. We kunnen deze kurkentrekkers bedrukken met een logo, slogan of een andere tekst. Wij kunnen zorgen voor een kwalitatieve bedrukking door middel van onze verschillende bedrukkingstechnieken. Bent u echt opzoek naar een strak en luxe geschenk? Dan raden wij u aan om een kurkentrekker met gravering te kiezen.

Kurkentrekkers inzetten als relatiegeschenk

Kurkentrekkers zijn uiterst geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. Elk huishouden kan een kurkentrekker gebruiken en door deze te bedrukken zorgt u voor een mooi promotie artikel dat er voor zal zorgen dat u in het zicht blijft bij uw relaties. We kunnen de kurken trekkers met bedrukking al leveren vanaf vijf werkdagen en zonder bedrukking al vanaf twee werkdagen.

Bedrukte kurkentrekkers bestellen

Bent u opzoek naar een kurkentrekker die u kunt laten bedrukken maar kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de bedrukkingsmogelijkheden, voorraad, specificaties en de levertijden. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111, door gebruik te maken van de chat op de website of door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvraag doen via de website. U ontvangt de offerte binnen enkele minuten in de mail en kiest u voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook de categorieen: Luxe flessenopeners of Drinkflessen bedrukken

Bedrukte kurkentrekkers bestellen? Wij leveren deze kurkentrekkers met uw bedrukking al vanaf vijf werkdagen bij u in huis. U ontvangt vrijblijvend een offerte, digitaal voorbeeld en daarnaast is het mogelijk om voordat u de bestelling definitief maakt een sample te ontvangen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111.