Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 29 bedrijven hebben deze dekens besteld! Reeds 29 keer besteld!

Fleecestof dekentje

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 125 cm
  • Lengte 160 cm
Bekijk details
€ 4,51

Dit deken bedrukken met logo?

  • Gratis proefdruk
  • Snelle levering
  • Nylon handgreep
  • 100% polyester

Dekens bedrukken

Pagina:
  1. 1|
  2. 2
Pagina:
  1. 1|
  2. 2

Dekens bedrukken met logo

Dekens met logo bestellen? Van fleece dekens en winterdekens tot handige comfy dekens voorzien van een draagriem om die gemakkelijk mee te nemen op reis. De dekens zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk, dankzij de bedrukking met uw logo kunt u daarmee werken aan uw naamsbekendheid. Gaat u zelf op reis met uw medewerkers en komen dekens daarbij goed van pas? U kunt de dekens laten bedrukken met uw logo, zodat u daarmee een professionele indruk kunt maken en een ieder een goede deken tot zijn of haar beschikking heeft.

Winterdeken bedrukken

We kunnen onder andere winterdekens bedrukken met uw logo, zodat u er daarmee voor kunt zorgen dat niemand kou hoeft te vatten. Wilt u de winterdeken cadeau doen als een relatiegeschenk aan een van uw klanten of andere relaties? Iedereen verdient een verrassing, wij kunnen uw deken bedrukken en daarmee zorgen voor het promotiemateriaal waar u naar op zoek bent. De dekens zijn goed van kwaliteit, dankzij de bedrukking werkt u aan uw naamsbekendheid of kunt u binnen uw bedrijf zorgen voor een professionele presentatie.

Luxe deken als relatiegeschenk

De luxe dekens met logo zijn goed geschikt als relatiegeschenk, net als de modellen voorzien van een handig hengsel dat u kunt gebruiken om de dekens mee te nemen. Wilt u online inspiratie opdoen of weet u aan de andere kant al precies waar u naar op zoek bent? Blader op uw gemak door ons uitgebreide assortiment. We kunnen alle dekens bedrukken en daarmee zorgen voor uw logo op de giveaway of het promotiemateriaal dat u intern wenst te gebruiken.

Het digitale voorbeeld van de bedrukte dekens zorgt ervoor dat u het ontwerp op voorhand alvast even kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: mokken bedrukken of thermosbeker bedrukken

Opzoek naar dekens voor in het park of voor thuis in de tuin? Wij hebben verschillende soorten dekens die we voor u kunnen bedrukken met logo of tekst. We hebben dekens in verschillende kleuren en kunnen deze dekens met bedrukking leveren vanaf vijf werkdagen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111.