Laden...

Dekens bedrukken

Een deken om warm te blijven en om weg te geven aan je relaties. Leuke bedrukking erop en je klanten zijn weer blij ;-). Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor dekens die snel geleverd kunnen worden

Producten 1-12 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dekens bedrukken met logo

Dekens met logo bestellen? Van fleece dekens en winterdekens tot handige comfy dekens voorzien van een draagriem om die gemakkelijk mee te nemen op reis. De dekens zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk, dankzij de bedrukking met uw logo kunt u daarmee werken aan uw naamsbekendheid. Gaat u zelf op reis met uw medewerkers en komen dekens daarbij goed van pas? U kunt de dekens laten bedrukken met uw logo, zodat u daarmee een professionele indruk kunt maken en een ieder een goede deken tot zijn of haar beschikking heeft. Naast dekens is bijvoorbeeld Sleutelhangers bedrukkken of Broodtrommels bedrukken ook mogelijk.

Winterdeken bedrukken

We kunnen onder andere winterdekens bedrukken met uw logo, zodat u er daarmee voor kunt zorgen dat niemand kou hoeft te vatten. Wilt u de winterdeken cadeau doen als een relatiegeschenk aan een van uw klanten of andere relaties? Iedereen verdient een verrassing, wij kunnen uw deken bedrukken en daarmee zorgen voor het promotiemateriaal waar u naar op zoek bent. De dekens zijn goed van kwaliteit, dankzij de bedrukking werkt u aan uw naamsbekendheid of kunt u binnen uw bedrijf zorgen voor een professionele presentatie.

Luxe deken als relatiegeschenk

De luxe dekens met logo zijn goed geschikt als relatiegeschenk, net als de modellen voorzien van een handig hengsel dat u kunt gebruiken om de dekens mee te nemen. Wilt u online inspiratie opdoen of weet u aan de andere kant al precies waar u naar op zoek bent? Blader op uw gemak door ons uitgebreide assortiment. We kunnen alle dekens bedrukken en daarmee zorgen voor uw logo op de giveaway of het promotiemateriaal dat u intern wenst te gebruiken.

Het digitale voorbeeld van de bedrukte dekens zorgt ervoor dat u het ontwerp op voorhand alvast even kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: In huis bedrukken of Aanstekers bedrukken.