Op zoek naar mooie saladebakken om te bedrukken met uw logo? Wij leveren al vanaf kleine aantallen met een bedrukking. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over de saladebakken. U kunt onze medewerkers bereiken via de chat op de website of door te bellen naar 0348 711 111.

Bekijk meer Saladebakken
sort-descending

Saladebak bedrukken met logo

Opzoek naar een saladebak met bedrukking? Wij kunnen al vanaf kleine aantallen saladebakken bedrukken met uw logo of tekst. Saladebakken zijn mooie geschenken om intern weg te geven aan medewerkers of extern aan bijvoorbeeld klanten of leveranciers. Wij kunnen door middel van verschillende technieken de saladebak snel bedrukken en in full colour. We hebben saladebakken in verschillende vormen, maten en kleuren in het assortiment. Neem een kijkje in ons assortiment, staat er toch niet bij wat je zoekt? Neem dan contact op met onze medewerkers en zij helpen je bij het vinden van het gewenste product.

Saladebak als giveaway

Een leuke giveaway met een gezond thema. Leuk om weg te geven tijdens evenementen zoals beurzen of congressen. We bedrukken de saladebekers al vanaf kleine aantallen met de bedrukking die u wilt. Verras uw relaties en zorg dat ze u niet vergeten. We kunnen goedkoop voor u de saladebakken bedrukken vanwege de in-house bedrukkingstechnieken. We zorgen voor een snelle verwerking van de order zodat u deze zo spoedig mogelijk in huis kan verwachten en uw relaties kan verrassen.

Saladebak met bedrukking

De saladebak of ander lunchboxen kunt u gebruiken als interne giveaway, weggeven bij beurzen of congressen aan potentiële klanten of weggegeven aan bestaande klanten. Wij kunnen de saladebakken voor u bedrukken met logo al vanaf een klein aantal stuks. Kies het aantal kleuren voor de bedrukking, kies wat u gedrukt wilt hebben en wij regelen de rest.

Voordat de order definitief is sturen wij u eerst vrijblijvend een digitale opzet van het artikel met uw logo. Na akkoord op deze proef en de offerte gaan we verder met het verwerken van de order.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk eens de categorie: broodtrommels kleine oplage bedrukken,  goedkope broodtrommels bedrukken of broodtrommels bedrukken.