Heeft u broodtrommels nodig maar wel in kleine oplage? Wij leveren al broodtrommels vanaf 20 stuks met een bedrukking. U ontvangt van ons vrijblijvend een offerte en digitaal voorbeeld. Voor informatie kunt u bellen naar 0348 711 111 of chatten via de website.

sort-descending

Broodtrommels bedrukken kleine oplage met logo

Opzoek naar een kleine oplage broodtrommels om te bedrukken? Wij kunnen al vanaf 20 stuks broodtrommels met logo of tekst voor u bedrukken. Broodtrommels kunt u laten bedrukken voor uw klanten, medewerkers of andere relaties. Laat u inspireren door te kijken in ons assortiment of neem contact op met onze medewerkers en laat u informeren en adviseren over de mogelijkheden. De voordelen van relatiegeschenken zijn dat uw klanten u niet vergeten en u nieuwe potentiële klanten erbij krijgt.

Kleine oplage broodtrommels als giveaways

Broodtrommels zijn leuke praktische giveaways. Personaliseer de broodtrommels met uw logo en verras uw relaties. Broodtrommels kunnen worden bedrukt op verschillende plaatsen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies de bedrukking die u wilt en kies een kleur en wij maken geheel vrijblijvend een digitale opzet van het artikel met de door u gekozen bedrukking.

Kleine oplage broodtrommels met bedrukking

Bij ons kunt u terecht voor een kleine hoeveelheid broodtrommels met bedrukking. Deze kunt u verspreiden tijdens beurzen of congressen om uw doelgroep kennis te laten maken met uw organisatie. Laat mensen kennis maken met uw organisatie door middel van een leuk en praktisch geschenk met uw opdruk.

Bestel makkelijk en snel via onze website. Voordat de order definitief is sturen we u eerst een offerte en digitale opzet ter goedkeuring. Bij akkoord hierop gaan wij verder met het verwerken van de order.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk eens de categorieën: Saladebakken bedrukkengoedkope broodtrommel bedrukken of broodtrommel bedrukken.