Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
 1.  
  €1
  €6
  € 1 - € 6
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Broodtrommel snel bedrukken
Bestseller Reeds 28 bedrijven hebben deze saladeset besteld Reeds 28 keer besteld!

Ceasar saladeset van kunststof

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Diameter 18 cm
 • Hoogte 12 cm
Bekijk details
€ 1,65

Deze saladeset bedrukken met logo?

 • Gratis proefdruk
 • Snelle levering
 • Kleine oplage
 • Met bestek

Broodtrommel snel bedrukken

Broodtrommel snel bedrukken met logo

Snel broodtrommels nodig met bedrukking? Bij relatiegeschenken kunnen we snel broodtrommels bedrukken door middel van onze verschillende bedrukkingstechnieken. Heeft u een klein budget? Geen probleem wij kunnen al vanaf kleine bedragen snel bedrukte broodtrommels leveren. Kies een product, de kleur en stuur ons uw logo en wij maken vrijblijvend een digitale opzet van het artikel met uw logo. Onbedrukte broodtrommels kunnen wij al leveren binnen vier werkdagen en bedrukte binnen 9 werkdagen.

Broodtrommels als giveaway

Broodtrommels zijn leuke items voor een giveaway. Ze zijn praktisch om te gebruiken en ze zijn duurzaam. Motiveer uw medewerkers door een leuk klein geschenk te geven dat ze kunnen gebruiken tijdens hun werkdagen. Verspreid uw naam door de bedrukte artikelen uit te delen bij beurzen, congressen of andere evenementen. Of kies ervoor om ze intern in te zetten en motiveer uw medewerkers met dit praktische geschenk.

Snel broodtrommels met bedrukking

De verschillende broodtrommels kunnen allemaal worden bedrukt met uw logo. Kijk op de website of neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden. Bij grotere aantallen wordt het voordeliger om te bestellen dit is te zien op de website. Door onze verschillende bedrukkingstechnieken kunnen we snel en goedkoop bedrukken.

Pas na akkoord op de definitieve proef en de offerte wordt de productie gestart.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook de categorie: Goedkope broodtrommels bedrukken

Heeft u op korte termijn bedrukte broodtrommels nodig? Wij leveren bedrukte broodtrommels vanaf vijf werkdagen en onbedrukt al vanaf twee werkdagen. Voor de exacte levertijd kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel 0348 711 111 of gebruik de chat onderaan de website.