Een broodtrommel bedrukken met uw logo en als relatiegeschenk weggeven? Snelle levering en al vanaf kleine oplages mogelijk. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste bedrukking. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor broodtrommels die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Broodtrommel bedrukken met logo

Een broodtrommel bedrukken met logo, voor bij u op kantoor of om uw relaties mee te verrassen? De broodtrommel hebben we allemaal nodig, we zorgen er daarmee voor dat we de bammetjes zo vers mogelijk kunnen houden. U heeft de keuze uit verschillende broodtrommels, van heel kleurrijk en opvallend tot meer strak en zakelijk. Verder hebben we goedkope broodtrommels bedrukken maar ook luxere broodtrommels. Zoekt u naar een transparantie lunchtas met een koelvak of de traditionele broodtrommel zoals we die al tientallen jaren gebruiken? Wij kunnen de broodtrommel bedrukken en zorgen daarmee voor een prachtig relatiegeschenk dat u kunt uitdelen aan uw klanten en andere relaties. Kleine oplage broodtrommels bedrukken is ook mogelijk bij ons.

Luxe broodtrommel als relatiegeschenk

Specifiek op zoek naar een luxe broodtrommel met logo als relatiegeschenk, bijvoorbeeld om een geslaagde opdracht te vieren of een bijzonder cadeau uit te delen aan uw meest waardevolle klanten? Blader door de verschillende luxe broodtrommels, goed van kwaliteit en beschikbaar in verschillende ontwerpen. Bekijk daarnaast ook de saladedozen en andere trommels, die u net als de broodtrommels uitstekend kunt afsluiten. Wij kunnen de broodtrommel bedrukken met uw logo, slogan of een andere kreet. Iedereen verdient een verrassing, de broodtrommel is uitstekend geschikt als promotiemateriaal richting de doelgroep die u op het oog heeft.

Broodtrommels met bedrukking

Broodtrommel met bedrukking bestellen? Van een opvouwbare siliconen lunchbox die zo min mogelijk ruimte inneemt tot een polyester vouwbare lunchtas of de traditionele stevige brood box, u heeft bij ons de keuze uit tal van modellen. De verschillende broodtrommels met logo zijn goed van kwaliteit, komen dagelijks goed van pas en vormen daarmee een interessant relatiegeschenk. U kunt de broodtrommels uitdelen als giveaways of er met de relatiegeschenken op kantoor voor zorgen dat er meer eenheid ontstaat.

Uw logo op een broodtrommel? Aan de hand van een digitaal voorbeeld kunt u eerst het ontwerp beoordelen, voordat we definitief voor u aan de slag gaan.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Saladebakken bedrukken of broodtrommels bedrukken.