Toon filters

Currently Shopping by

  1. Binnen 6 werkdagen (bedrukt)

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 48 bedrijven hebben deze beker besteld Reeds 48 keer besteld!

Kunststof drinkbeker met bijpassende dop

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Diameter 9,2 cm
  • Hoogte 11,2 cm
Bekijk details
€ 1,53

Deze beker het perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Stevig silicone
  • in meerdere kleuren

Bekers bedrukken

Bekers bedrukken met logo

Op zoek naar een mooi relatiegeschenk waar uw relatie echt iets aan heeft? Bekers bedrukken is nog steeds een uitstekende keuze. Ideaal om koffie, thee of cup a soup uit te drinken. De beker kan overal worden gebruikt en staat mooi zichtbaar op de bureaus van uw relaties. Een prima manier dus om reclame te maken. De bedrukte bekers zijn zodoende een uitstekend marketinginstrument, zijn goed geschikt als promotiemateriaal en giveaways. Daarnaast kunt u er ook zelf op kantoor gebruik van maken. Wat is er nu leuker dan dat uw klanten drinken uit een beker waar uw logo op staat? Van relatiegeschenk tot promotiemateriaal en bijvoorbeeld powerbanks, de mok mag eigenlijk niet ontbreken.

Bedrukte bekers bestellen

U kunt de bekers gewoon online bestellen zoals u van ons gewend bent. Organiseert u binnenkort een evenement of beurs en wilt u bezoekers wat meegeven waar ze daadwerkelijk wat aan hebben? Denk dan eens aan de gewone beker. Echt een klassieker onder de relatiegeschenken. En waarom? Omdat het zo'n heerlijk praktisch en effectief middel is om uw naamsbekendheid te vergroten! Een relatiegeschenk hoeft niet altijd origineel te zijn. Het gaat erom dat het positief bijdraagt aan uw naamsbekendheid. Uiteraard zijn er verschillende bekers beschikbaar, van het strak en robuust tot juist de meer sierlijke modellen.

Laat u een beker bedrukken met uw logo of tekst zodat u een mooie giveaway in handen hebt? We sturen u dan eerst een digitaal voorbeeld toe. Als het u bevalt maken wij deze definitief en gaat de order in productie. Als de relatiegeschenken worden verzonden krijgt u keurig een berichtje van ons. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden!

Uw beker laten bedrukken

Relatiegeschenken.nl beschikt over verschillende soorten bekers in de categorie Home & Living. Als u echt een origineel relatiegeschenk wilt geven hebben wij ook thermobekers cq. isoleerbekers. Als u deze bekers wilt bedrukken met uw logo of een mooie, aansprekende tekst zult u letterlijk zichtbaar zijn bij uw relaties. Het is immers ook een heel praktisch relatiegeschenk dat overal voor kan worden gebruikt? Zo helpen wij u reclame te maken bij uw klanten.

Op zoek naar bekers om te bedrukken met uw logo of tekst? Wij hebben diverse bekers op voorraad. Keuze genoeg dus. Kijk gerust rond naar de mogelijkheden. Komt u er niet uit? Bel of mail ons dan gerust. Onze medewerkers helpen u graag!