Luxe aanstekers bedrukken

Luxe aanstekers bestellen voor uw relaties? Wij hebben verschillende soorten aanstekers in ons assortiment die we voor u kunnen personaliseren. Op deze manier heeft u een mooi persoonlijk geschenk voor uw belangrijke relaties. Voor meer informatie over het bestellen van luxe aanstekers kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Mail naar info@relatiegeschenken.nl of bel naar 0348 - 711 111.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Turbo aansteker Adventure
  Turbo aansteker Adventure
  #LT90707
  vanaf  2,45
  Bekijk details
 2. Barbecue aansteker
  Barbecue aansteker
  #LT90577
  vanaf  1,47
  Bekijk details
 3. Navulbare aansteker kaars
  Navulbare aansteker kaars
  #LT90915
  vanaf  1,79
  Bekijk details
 4. Zomerse barbecue aansteker
  Zomerse barbecue aansteker
  #LT90705
  vanaf  0,92
  Bekijk details
 5. Metallic aansteker
  Metallic aansteker
  #LT90706
  vanaf  1,67
  Bekijk details
 6. Plasma aansteker
  Plasma aansteker
  #LT90704
  vanaf  13,08
  Bekijk details
 7. Barbecue aansteker Hot Fire
  Barbecue aansteker Hot Fire
  #LT90691
  vanaf  1,26
  Bekijk details
 8. Wegwerpaansteker Tokai P12C
  Wegwerpaansteker Tokai P12C
  #LT90652
  vanaf  0,68
  Bekijk details
 9. Barbecue aansteker Firefight
  Barbecue aansteker Firefight
  #LT90669
  vanaf  1,94
  Bekijk details

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luxe aanstekers bedrukken met logo

De luxe aanstekers met bedrukking zijn goed geschikt als giveaway en maken ook als relatiegeschenk een goede indruk. Het gaat om luxe modellen op basis van degelijke kwaliteit. Ze hebben de beschikking over een goed mechanisme om de aansteker te gebruiken. De goede afwerking van de materialen zorgt ervoor dat u een degelijke indruk kunt maken. De luxe aanstekers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en daarvoor gebruik maken van 50 of 100 stuks? We kunnen u zowel in een grote als in een kleine oplage goed van dienst zijn.

Luxe aanstekers als giveaway

U kunt online aanstekers kopen, zowel de luxe modellen als de meer goedkope aanstekers die er beschikbaar zijn. We zorgen voor de bedrukking in kleine aantallen of maken een groot aantal beschikbaar. Zelfs de luxe aanstekers kunnen we goedkoop bedrukken, bijvoorbeeld omdat we gewoon in-house beschikken over de technieken die daarvoor nodig zijn. We zorgen zelf voor de bedrukking, waardoor we de kwaliteit goed in de gaten kunnen houden. Op die manier zorgen we voor de bedrukking van luxe aanstekers in de kleuren van uw organisatie of op basis van het evenement waar u voor de promotie wilt zorgen.

Luxe aanstekers met bedrukking

De luxe aanstekers met bedrukking kunnen we voorzien van bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting. Heeft u een specifiek ontwerp voor ogen of wilt u online wat inspiratie opdoen? We kunnen de luxe aanstekers bedrukken in een kleine oplage of er met 50 of 100 stuks voor zorgen dat u een groot aantal modellen tot uw beschikking heeft.

We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld van de luxe aanstekers met bedrukking. Na uw akkoord gaan we daar definitief voor u mee aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorie Gadgets