Laden...

Aanstekers bedrukken

Op zoek naar aanstekers om weg te geven als relatiegeschenk? Laat uw aanstekers bedrukken met uw logo of een leuke tekst. Ruim assortiment, gratis verzending en gratis digitale drukproef. Advies nodig? Bel ons op 0348 711 111. We staan u graag te woord.

Bekijk meer Aanstekers

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aanstekers bedrukken met logo

Aanstekers met logo bedrukken en uitdelen als promotiemateriaal? U kunt online voordelige giveaways bestellen, u heeft de keuze uit een groot aantal verschillende aanstekers, bijvoorbeeld luxe aanstekers bedrukken, maar ook goedkope aanstekers bedrukken. Zoekt u naar een speciaal ontwerp van de aansteker of vindt u het vooral van belang dat u goedkope aanstekers met logo kunt bestellen? We zijn u er graag mee van dienst, u heeft de keuze uit bijvoorbeeld een aantal verschillende kleuren. Witte aanstekers, gele aanstekers, oranje, rood, blauw, groen en zwart; ze zijn naast de bekende grijze aanstekers allemaal beschikbaar. Wij kunnen de aanstekers bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Als u snel aanstekers met bedrukking nodig heeft, kijk dan eens bij: Snel aanstekers bedrukken.

Aanstekers als giveaways

U kunt de aanstekers met bedrukking uitdelen als giveaways, bijvoorbeeld tijdens een evenement waar de lichtjes in de lucht vanaf met moment dat het donker wordt voor een magisch karakter zorgen. Een aansteker komt altijd goed van pas, sowieso bij de rokers onder ons maar ook om bijvoorbeeld de kaarsen aan te steken. Aanstekers als giveaways zijn wat dat betreft uitstekend geschikt, u zorgt er met deze promotiematerialen voor dat u effectief kunt werken aan uw naamsbekendheid.

Aansteker relatiegeschenk bedrukken

Een aansteker als relatiegeschenk bedrukken is uitstekend geschikt als giveaway, omdat u de aanstekers met bedrukking voordelig online kunt bestellen. Uiteraard zijn er LED aanstekers en elektronische aanstekers beschikbaar, wat betekent dat u gebruik kunt maken van moderne technieken voor een klassiek promotiemateriaal dat altijd goed van pas komt. Blader door de verschillende voordelige aanstekers die er beschikbaar zijn, u kunt online aangeven welke u graag wenst te ontvangen. U kunt de aanstekers vervolgens uitdelen als giveaways of die bijvoorbeeld standaard meesturen met de pakketjes die klanten bij u bestellen.

Aanstekers met logo of andere bedrukking bestellen? We zorgen eerst voor een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u uw goedkeuring voor het ontwerp kunt geven. Daarna gaan we aan de slag met de definitieve bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn: Aanstekers kleine oplage bedrukken.