Zonneladers zijn mooie en innovatieve geschenken voor uw relaties. Wij kunnen deze solar opladers voor u personaliseren met logo door middel van een gravure of een bedrukking. Wij hebben diverse soorten solar powerbanks in verschillende modellen. Wij kunnen deze zonneladers met bedrukking leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukt al vanaf twee werkdagen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze zonneladers? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

sort-descending

Zonneladers bedrukken met logo

Zonneladers bedrukken? Zonneladers met uw logo, u kunt ze bij ons bestellen. Zoekt u naar een solar powerbank die u kunt uitdelen aan uw relaties of wilt u gebruik maken van de solar opladers voor op het bureau? U heeft de keuze uit diverse zonneladers, losstaand of geïntegreerd met handige toepassingen zoals een rekenmachine. Dankzij de diverse zonneladers kunt u online inspiratie opdoen binnen ons assortiment of zoeken naar het model dat u al langer op het oog heeft, wij zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres. Naast zonneladers is Draadloze opladers bedrukken ook mogelijk.

Duurzame giveaway

Zoekt u naar duurzame giveaways, relatiegeschenken of promotiemateriaal? Laat zien dat u begaan bent met onze planeet en draag bij aan het beperken van onze stroombehoefte. De verschillende zonneladers zorgen er op een heel leuke of juist praktische manier voor dat u uw apparaten kunt opladen door middel van het zonlicht. Uw medewerkers een zonnelader cadeau doen of deze uitdelen onder uw relaties? Wij kunnen de zonneladers bedrukken met uw logo, slogan of een andere kreet zodat u daarmee zorgt voor meer naamsbekendheid of een leuke verrassing voor de mensen om u heen.

Iedereen een zonnelader

Iedereen verdient een zonnelader met logo, zoals iedereen een verrassing verdient. Blader door de verschillende modellen zoals de solar opladers, de solar powerbank laders en de complete mini solar fabrieken die ervoor zorgen dat er altijd voldoende stroom beschikbaar is. Voorkom de noodzaak van een stopcontact, het felle licht is voldoende om uw apparatuur te laten werken of op te laden.

Wij kunnen zonneladers bedrukken met uw logo of een slogan. Uiteraard sturen we u eerst een digitaal voorbeeld toe, zodat u het ontwerp op voorhand kunt beoordelen en we daarna voor u aan de slag kunnen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Koptelefoons bedrukken, Multimedia bedrukken of Speakers bedrukken.