Wilt u USB-sticks bestellen met een bedrukking maar in kleine aantallen? Neem dan een kijkje in onderstaand assortiment. We leveren USB-sticks in kleine oplage al vanaf vijf werkdagen bij u in huis. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van de chat op de website of door te bellen naar 0348 - 711 111. Let op, bij USB-sticks zijn wij wettelijk verplicht €0,60 thuiskopieheffing in rekening te brengen per product.

Bekijk meer USB sticks kleine oplage
sort-descending

USB stick bedrukken kleine oplage - Relatiegeschenken.nl biedt de perfecte oplossing

Wilt u een kleine oplage USB-sticks bedrukken voor uw bedrijf? Dan bent u bij Relatiegeschenken.nl aan het juiste adres. Als specialist in relatiegeschenken hebben wij een breed aanbod USB-sticks die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Ook werken wij voor verenigingen, scholen en andere organisaties die bedrukte producten met logo willen hebben als promotiemateriaal. Met bijna 40 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw klanten en relaties te verrassen met een origineel en praktisch cadeau. En met onze 11 in-huis bedrukkingstechnieken kunt u erop vertrouwen dat uw USB-sticks met de grootste zorg en professionaliteit worden bedrukt.

USB stick bedrukken 10 stuks

De USB sticks laten bedrukken in een kleine oplage met logo? We zorgen in-house voor de bedrukking met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. Uiteraard zijn er ook vele andere mogelijkheden. U krijgt altijd een proefdruk thuisgestuurd. We kunnen USB sticks bedrukken voor particulieren en bedrijven, gewoon per stuk of in een andere kleine oplage. Op zoek naar 10 stuks of 25 stuks? We zorgen er ook bij de kleinere aantallen voor dat u een scherpe prijs betaalt voor de bedrukte USB sticks. Uiteraard kunt u rekenen op de capaciteit die u wenst. USB-sticks zijn een populair relatiegeschenk omdat ze handig en praktisch zijn in gebruik. Of u ze nu wilt uitdelen op een beurs, conferentie of als onderdeel van een marketingcampagne, bedrukte USB-sticks zijn een uitstekende manier om uw merk te promoten en uw klanten te binden. Bij Relatiegeschenken.nl hebben we een breed scala aan USB-sticks in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Van basic modellen tot luxe varianten.

USB sticks als giveaway

USB stick bedrukken kleine oplage? De goedkope USB sticks in een kleine oplage zijn onder andere goed geschikt als giveaway. Verwacht u een aantal bezoekers tijdens een evenement of productlancering? Dankzij de USB sticks in kleine oplage kunt u eenvoudig wat extra informatie meegeven. Uiteraard kunnen we zorgen voor een USB stick op creditcard formaat, net als in andere afmetingen en op basis van de laagste prijs. Online de goedkoopste USB sticks laten bedrukken in een kleine oplage? We zorgen voor uw naam of logo, zodat u daarmee een professionele indruk kunt maken op de doelgroep.

Verschillende druktechnieken

Bij Relatiegeschenken.nl bieden we diverse mogelijkheden om uw USB-sticks te bedrukken. Zo kunt u kiezen voor een tampondruk als u uw logo in één of enkele kleuren wilt laten bedrukken. Een digitale print biedt meer mogelijkheden in kleurgebruik en afbeeldingen. Als u uw logo of tekst wilt graveren op de USB-stick, dan kunt u kiezen voor lasergraveren of doming. En als u uw bedrijfsnaam of slogan wilt laten zien op de verpakking van de USB-sticks, dan bieden we ook mogelijkheden om de verpakking te bedrukken.

U kunt de USB sticks in kleine oplage online bestellen. We zorgen voor een digitaal voorbeeld, zodat u het ontwerp op voorhand alvast kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: powerbank bedrukkendraadloze oplader bedrukkenbluetooth speaker bedrukken of oplaadkabels bedrukken