Laden...

Luxe USB sticks bedrukken

Op zoek naar luxe USB-sticks met een groot geheugen of andere extra's? In het onderstaande assortiment hebben we een selectie voor u gemaakt. Bent u opzoek naar een ander model? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u helpen met het vinden van het juiste artikel. Bel naar 0348 - 711 111. Let op, bij USB-sticks zijn wij wettelijk verplicht €0,60 thuiskopieheffing in rekening te brengen per product.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luxe USB stick bedrukken met logo

Een luxe USB stick laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? We kunnen de luxe USB sticks in kleine oplagen bedrukken, zodat u er bijvoorbeeld voor uw eigen medewerkers gebruik van kunt maken. Particulier gebruik maken van een bedrukte luxe USB stick of daarmee zakelijk voor een geschikt relatiegeschenk zorgen? De sticks zijn goed geschikt als giveaway en zelfs als promotiemateriaal onder een kleine doelgroep. We zorgen desgewenst voor een kleine oplage luxe USB sticks of kunnen u goed van dienst zijn met de bedrukking van grotere aantallen.

Luxe USB stick als relatiegeschenk

De luxe USB stick is goed geschikt als een relatiegeschenk. Wilt u bijvoorbeeld 10 stuks bestellen voor een scherpe prijs? We kunnen het formaat creditcard USB stick bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en zorgen desgewenst voor een aantal andere modellen. Een luxe USB stick bedrukken met uw naam of zorgen voor een andere slogan die u kunt uitdelen? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat we u er goedkoop mee van dienst kunnen zijn. Het resultaat is een luxe USB stick met de kwaliteit die u wenst, uiteraard inclusief de opdruk op basis van het door u aangeleverde ontwerp.

Luxe USB stick met bedrukking

We zorgen voor een luxe luxe USB stick met bedrukking, in de oplage die u wenst. 10 stuks nodig voor de eigen medewerkers of er met de luxe USB stick voor zorgen dat u een goede indruk kunt maken op bepaalde nieuwe relaties? We zorgen voor USB sticks die u kunt uitdelen tijdens evenementen en modellen waarmee u wat extra informatie over de productlancering kunt meegeven. Hoe u er ook gebruik van wenst te maken, we zorgen voor een luxe USB stick met logo.

Online de luxe USB sticks met bedrukking bestellen? Dankzij een digitaal voorbeeld kunt u op voorhand alvast het ontwerp beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: Goedkope USB sticks bedrukken, USB artikelen bedrukken of USB stick bedrukken