Laden...

USB sticks bedrukken

Snel en goedkoop usb sticks bedrukken met logo of tekst? Bedrukte usb sticks zijn een leuk kado om weg te geven. Zo kunt u er uw catalogus, jaarverslag of video in opslaan en het als origineel relatiegeschenk weggeven. We hebben veel bedrukkingsmogelijkheden. Advies nodig? Bel 0348 711 111. We helpen u graag! Let op, bij USB-sticks zijn wij wettelijk verplicht €0,50 thuiskopieheffing in rekening te brengen per product.

Producten 1-12 van 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

USB stick bedrukken met logo

USB sticks hebben we nooit genoeg, ze vormen het ideale relatiegeschenk waarmee u daadwerkelijk van toegevoegde waarde bent. Op zoek naar geschikt promotiemateriaal dat zich gemakkelijk laat bedrukken? USB sticks zijn daar uitstekend voor geschikt, uiteraard heeft u de keuze uit verschillende hoeveelheden opslag. Zoekt u naar een USB stick met 16GB opslagruimte of een kleiner model met 2GB geheugen? Bekijk de verschillende USB stick giveaways, uitstekend geschikt als relatiegeschenk of promotiemateriaal. USB stick bedrukken in kleine oplage? Ook dat is geen probleem.

Relatiegeschenken USB

Het flash geheugen als relatiegeschenk wint de laatste jaren flink aan populariteit. We hebben de tijd van ouderwetse CD-ROM’s en DVD’s achter ons gelaten, we gebruiken nu USB sticks om onze bestanden op te slaan, mee te nemen en met anderen uit te wisselen. Dat zorgt er tevens voor dat we eigenlijk altijd USB sticks tekort komen. Wellicht zocht u laatst zelf nog naar een USB stick om wat bestanden over te dragen, dankzij dit promotiemateriaal kunt u uw relaties een handige dienst bewijzen. De opdruk op de USB sticks biedt ruimte voor uw logo, een slogan of een andere opvallende kreet. Wij kunnen de USB stick voor u bedrukken en sturen een digitaal voorbeeld toe zodat u de vormgeving daarvan op voorhand kunt beoordelen.

Bedrukte usb sticks

De USB sticks met bedrukking vormen een leuke giveaway gadget in onze categorie Kantoor & Computer, waarmee u ervoor zorgt dat u een opvallend relatiegeschenk kunt uitdelen. Wij gunnen bij Relatiegeschenken.nl iedereen een verrassing, het liefst een verrassing waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft. USB sticks als promotiemateriaal vormen dan een goede keuze. Ze komen goed van pas en bieden de mogelijkheid diverse bestanden op te slaan en onderling uit te wisselen.

U kunt de USB sticks met bedrukking eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor een digitaal voorbeeld. Tevreden? We gaan direct aan de slag en zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres. Op zoek naar wat anders? Kijk dan ook eens bij onze Goedkope USB sticks bedrukken, USB artikelen bedrukken of onze Luxe USB sticks bedrukken.

Bij ons in ons assortiment vindt u een groot aanbod aan USB-sticks. Voor iedereen wat. Maar wat is het verschil tussen al deze opslagschijven? 

Wij bieden u een verschillend assortiment met heel veel verschillende USB-sticks. Van sleutelhangers tot pennen met ingebouwde USB. Voor elke gelegenheid een andere stick. Onze USB-sticks hebben verschillende opslagruimtes. Van 2gb tot wel 16gb!! Zo kunt u ook uw grote PowerPointpresentatie opslaan op de stick.  

Een USB-stick, ook wel een memory-stick is een handig hulpmiddel om snel en veilig uw bestanden op te slaan op een externe locatie. Uitwisselen van bestanden is ook mogelijk via een USB-stick. Dit kunnen allerlei verschillende bestanden zijn, zoals foto’s, documenten of muziek. Je kunt een USB-stick aansluiten op elke computer met een USB-poort. 

USB-sticks kunnen tegenwoordig erg klein zijn. De maat van de USB zegt overigens niks over de opslagcapaciteit van de stick. Die wordt namelijk bepaald door de hoeveelheid flashgeheugen in de memory stick.  De meeste USB-sticks hebben een opslagcapaciteit van 6, 8 of 16GB, maar er zijn ook gevallen van 128 of zelfs 256GB.

Een stootvaste bescherming is heel handig om eventuele schade aan je USB te voorkomen. Zo kun je de memory stick makkelijk en veilig overal mee naartoe nemen. Want als je je opslag makkelijk mee kan nemen, ligt gevaar van beschadiging overal op de loer.

Ik zelf ben echt een kluns met USB-sticks en flashdrives. Ik raak altijd de dopjes van de USB-sticks kwijt. Deze beschermen de kop tegen vuil en krassen. Tot ik tot de oplossing kwam: een inschuifbare USB-connector. Dit heeft echt een hoop stress zoektochten voorkomen. Ik heb altijd mijn USB-stick bij de hand én hij is beschermd!

De voordelen van een USB-stick zijn eindeloos. Al zijn er nog veel meer manieren om je bestanden ergens veilig op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan een cd. Helaas past daar niet zoveel op. Op een cd past hooguit 1GB. Deze zijn ook minder makkelijk mee te nemen in vergelijking tot de USB-stick.

Bij de keuze voor de juiste USB-stick is het belangrijk om te weten wat je met de USB-stick wilt doen. Wil je al je foto’s erop opslaan? Of ga je hem gebruiken voor meetings en moeten al jouw bestanden erop staan? Met weinig zal je het wel redden met een goedkope, kleine USB-stick. Wanneer je al jouw muziek opgeslagen wilt hebben op een stick, zal je een grotere opslagcapaciteit nodig hebben.

Wij zijn wel tot de conclusie gekomen dat het een feit is dat er mega veel verschillende soorten USB-sticks verkrijgbaar zijn op de markt. Wij bieden u hier een groot aantal van aan. Van klein tot superklein of juist heel groot. Met of zonder bescherming of gewoon met heel veel opslagcapaciteit. De keuze ligt bij u en uw relaties.