Snel en goedkoop usb sticks bedrukken met logo of tekst? Bedrukte usb sticks zijn een leuk kado om weg te geven. Zo kunt u er uw catalogus, jaarverslag of video in opslaan en het als origineel relatiegeschenk weggeven. We hebben veel bedrukkingsmogelijkheden. Advies nodig? Bel 0348 711 111. We helpen u graag! Let op, bij USB-sticks zijn wij wettelijk verplicht €0,40 thuiskopieheffing in rekening te brengen per product.

sort-descending

USB stick bedrukken: de perfecte giveaway

Als het gaat om promotiematerialen en giveaways, zijn er talloze mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Eén van de meest populaire en praktische opties is het bedrukken van USB sticks. Het bedrukken van USB sticks biedt talloze voordelen, waaronder hoge bruikbaarheid, lange levensduur en een groot drukoppervlak om uw bedrijfslogo of boodschap op te plaatsen. Het bedrukken van een USB stick is een goede keuze om uw bedrijf te promoten.

Bedrukte USB sticks met verschillende opslagruimtes zijn verkrijgbaar. Zoekt u naar een USB stick met 16GB opslagruimte of een kleiner model met 2GB geheugen? Bekijk de verschillende USB stick giveaways, uitstekend geschikt als relatiegeschenk of promotiemateriaal. USB stick bedrukken in kleine oplage? Ook dat is geen probleem.

De druktechnieken van USB sticks

De druktechnieken die Realtiegeschenken gebruikt voor USB-sticks zijn divers en van hoge kwaliteit. We bieden verschillende mogelijkheden om uw merk of boodschap op een USB-stick te laten opvallen. 

  1. Zeefdruk: Een populaire methode waarbij inkt door een zeef op de USB-stick wordt aangebracht. Zeefdruk maakt het mogelijk om kleurrijke en gedetailleerde ontwerpen op de USB-stick te drukken.

  2. Tampondruk: Bij deze techniek wordt de inkt van een stempel overgebracht op de USB-stick. Tampondruk is geschikt voor het bedrukken van USB-sticks met een gebogen of oneffen oppervlak.

  3. Lasergravure: Met behulp van een laser wordt het ontwerp direct in het oppervlak van de USB-stick gegraveerd. Dit zorgt voor een duurzaam en stijlvol resultaat, waarbij het ontwerp niet zal slijten of vervagen.

  4. Doming: Hierbij wordt een laagje epoxyhars over het bedrukte ontwerp aangebracht, wat zorgt voor een 3D-effect en extra bescherming van de bedrukking.

Bedrukte usb sticks als giveaway

De USB sticks met bedrukking vormen een leuke giveaway gadget in onze categorie Kantoor & Computer, waarmee u ervoor zorgt dat u een opvallend relatiegeschenk kunt uitdelen. Wij gunnen bij Relatiegeschenken.nl iedereen een verrassing, het liefst een verrassing waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft. USB sticks als promotiemateriaal vormen dan een goede keuze. Ze komen goed van pas en bieden de mogelijkheid diverse bestanden op te slaan en onderling uit te wisselen.

U kunt de USB sticks met bedrukking eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor een digitaal voorbeeld. Tevreden? We gaan direct aan de slag en zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres.

Bij ons in ons assortiment vindt u een groot aanbod aan USB-sticks. Voor iedereen wat. Maar wat is het verschil tussen al deze opslagschijven? 

Wij bieden u een verschillend assortiment met heel veel verschillende USB-sticks. Van sleutelhangers tot pennen met ingebouwde USB. Voor elke gelegenheid een andere stick. Onze USB-sticks hebben verschillende opslagruimtes. Van 2gb tot wel 16gb!! Zo kunt u ook uw grote PowerPointpresentatie opslaan op de stick.  

Een USB-stick, ook wel een memory-stick is een handig hulpmiddel om snel en veilig uw bestanden op te slaan op een externe locatie. Uitwisselen van bestanden is ook mogelijk via een USB-stick. Dit kunnen allerlei verschillende bestanden zijn, zoals foto’s, documenten of muziek. Je kunt een USB-stick aansluiten op elke computer met een USB-poort. USB-sticks kunnen tegenwoordig erg klein zijn. De maat van de USB zegt overigens niks over de opslagcapaciteit van de stick. Die wordt namelijk bepaald door de hoeveelheid flashgeheugen in de memory stick.  De meeste USB-sticks hebben een opslagcapaciteit van 6, 8 of 16GB, maar er zijn ook gevallen van 128 of zelfs 256GB. 

Waarom kiezen voor Relatiegeschenken.nl?

Relatiegeschenken.nl is dé specialist in relatiegeschenken en promotiematerialen. Al bijna 40 jaar zijn we gevestigd in Woerden en zorgen we ervoor dat u op een leuke manier iedereen kunt verrassen. Dankzij alle specialistische medewerkers kunnen we snel schakelen en hierdoor bieden we een professionele service. Bovendien beschikt Relatiegeschenken.nl over maar liefst 11 in-huis bedrukkingstechnieken voor de giveaways en promotiematerialen. Relatiegeschenken kunnen wij borduren, zeefdrukken, graveren, domen, lasergraveren, transfereren, tampondrukken, digitaal bedrukken, muismatten produceren, transferprinten en buttons produceren. Geen andere specialist in relatiegeschenken biedt zoveel know-how en bedrukkingsmogelijkheden onder één dak.