Laden...

USB sticks bedrukken

Snel en goedkoop usb sticks bedrukken met logo of tekst? Bedrukte usb sticks zijn een leuk kado om weg te geven. Zo kunt u er uw catalogus, jaarverslag of video in opslaan en het als origineel relatiegeschenk weggeven. We hebben veel bedrukkingsmogelijkheden. Advies nodig? Bel 0348 711 111. We helpen u graag! Let op, bij USB-sticks zijn wij wettelijk verplicht €0,40 thuiskopieheffing in rekening te brengen per product.

Producten 1-12 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

USB stick bedrukken: de perfecte giveaway

Als het gaat om promotiematerialen en giveaways, zijn er talloze mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Eén van de meest populaire en praktische opties is het bedrukken van USB sticks. Het bedrukken van USB sticks biedt talloze voordelen, waaronder hoge bruikbaarheid, lange levensduur en een groot drukoppervlak om uw bedrijfslogo of boodschap op te plaatsen. Het bedrukken van een USB stick is een goede keuze om uw bedrijf te promoten.

Bedrukte USB sticks met verschillende opslagruimtes zijn verkrijgbaar. Zoekt u naar een USB stick met 16GB opslagruimte of een kleiner model met 2GB geheugen? Bekijk de verschillende USB stick giveaways, uitstekend geschikt als relatiegeschenk of promotiemateriaal. USB stick bedrukken in kleine oplage? Ook dat is geen probleem.

Usb stick met bedrukking als promotie

Het flash geheugen als relatiegeschenk wint de laatste jaren flink aan populariteit. We hebben de tijd van ouderwetse CD-ROM’s en DVD’s achter ons gelaten, we gebruiken nu USB sticks om onze bestanden op te slaan, mee te nemen en met anderen uit te wisselen. Dat zorgt er tevens voor dat we eigenlijk altijd USB sticks tekort komen. Wellicht zocht u laatst zelf nog naar een USB stick om wat bestanden over te dragen, dankzij dit promotiemateriaal kunt u uw relaties een handige dienst bewijzen. De opdruk op de USB sticks biedt ruimte voor uw logo, een slogan of een andere opvallende kreet. Wij kunnen de USB stick voor u bedrukken en sturen een digitaal voorbeeld toe zodat u de vormgeving daarvan op voorhand kunt beoordelen.

Bedrukte usb sticks als giveaway

De USB sticks met bedrukking vormen een leuke giveaway gadget in onze categorie Kantoor & Computer, waarmee u ervoor zorgt dat u een opvallend relatiegeschenk kunt uitdelen. Wij gunnen bij Relatiegeschenken.nl iedereen een verrassing, het liefst een verrassing waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft. USB sticks als promotiemateriaal vormen dan een goede keuze. Ze komen goed van pas en bieden de mogelijkheid diverse bestanden op te slaan en onderling uit te wisselen.

U kunt de USB sticks met bedrukking eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor een digitaal voorbeeld. Tevreden? We gaan direct aan de slag en zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres. Op zoek naar wat anders? Kijk dan ook eens bij onze bedrukte pennen of bedrukte powerbanks met logo.

Bij ons in ons assortiment vindt u een groot aanbod aan USB-sticks. Voor iedereen wat. Maar wat is het verschil tussen al deze opslagschijven? 

Wij bieden u een verschillend assortiment met heel veel verschillende USB-sticks. Van sleutelhangers tot pennen met ingebouwde USB. Voor elke gelegenheid een andere stick. Onze USB-sticks hebben verschillende opslagruimtes. Van 2gb tot wel 16gb!! Zo kunt u ook uw grote PowerPointpresentatie opslaan op de stick.  

Een USB-stick, ook wel een memory-stick is een handig hulpmiddel om snel en veilig uw bestanden op te slaan op een externe locatie. Uitwisselen van bestanden is ook mogelijk via een USB-stick. Dit kunnen allerlei verschillende bestanden zijn, zoals foto’s, documenten of muziek. Je kunt een USB-stick aansluiten op elke computer met een USB-poort. USB-sticks kunnen tegenwoordig erg klein zijn. De maat van de USB zegt overigens niks over de opslagcapaciteit van de stick. Die wordt namelijk bepaald door de hoeveelheid flashgeheugen in de memory stick.  De meeste USB-sticks hebben een opslagcapaciteit van 6, 8 of 16GB, maar er zijn ook gevallen van 128 of zelfs 256GB. 

Waarom kiezen voor Relatiegeschenken.nl?

Relatiegeschenken.nl is dé specialist in relatiegeschenken en promotiematerialen. Al bijna 40 jaar zijn we gevestigd in Woerden en zorgen we ervoor dat u op een leuke manier iedereen kunt verrassen. Dankzij alle specialistische medewerkers kunnen we snel schakelen en hierdoor bieden we een professionele service. Bovendien beschikt Relatiegeschenken.nl over maar liefst 11 in-huis bedrukkingstechnieken voor de giveaways en promotiematerialen. Relatiegeschenken kunnen wij borduren, zeefdrukken, graveren, domen, lasergraveren, transfereren, tampondrukken, digitaal bedrukken, muismatten produceren, transferprinten en buttons produceren. Geen andere specialist in relatiegeschenken biedt zoveel know-how en bedrukkingsmogelijkheden onder één dak.