Speakers of luidsprekers laten bedrukken met logo voor je relaties. Een origineel cadeau dat lang mee gaat (en dus jouw naamsbekendheid ook). Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor bluetooth speakers die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Bluetooth speakers
sort-descending

Bluetooth speaker bedrukken: het ideale relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Een bluetooth speaker bedrukken is perfect voor promotie onder uw doelgroep! Het is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een stijlvolle gadget die bijna iedereen wel kan gebruiken. Laat bluetooth speakers bedrukken met uw logo en deel deze uit aan relaties! Er zijn diverse speakers beschikbaar die u daar uitstekend voor kunt gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een speaker voor een smartphone die we voor u kunnen bedrukken? De speaker is een perfecte giveaway die voor een leuke verrassing zal zorgen. Daarnaast kunt u uiteraard gebruik maken van de meer hoogwaardige bluetooth speakers die bijvoorbeeld onderweg en op het strand voor fijne muziek kunnen zorgen bij uw doelgroep. Bovendien kunt u de speaker laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor het een effectieve manier is om uw merk te promoten.

Speaker als giveaway

We kunnen zowel de giveaway speakers bedrukken als zorgen voor een luxe relatiegeschenk waarmee u de mogelijkheid heeft om de onderlinge relatie te benadrukken. Wilt u een relatie feliciteren met de resultaten of bedanken voor de prettige samenwerking? De verschillende bluetooth speakers zijn daar uitstekend voor geschikt. Een bluetooth speakers met uw logo of bedrijfsnaam maakt een goede indruk en brengt u op een positieve manier in beeld. Bovendien is het een product dat we vaak in een groep gebruiken. Dit betekent dat ook anderen het relatiegeschenk of promotiemateriaal zullen zien en u het bereik door middel van de bedrukte bluetooth speakers eenvoudig kunt vergroten.

Relatiegeschenken.nl: uw specialist in bedrukte bluetooth speakers

Wij beschikken over maar liefst 11 in-huis bedrukkingstechnieken voor giveaways en promotiematerialen. Hierdoor kunnen wij niet alleen bluetooth speakers borduren, zeefdrukken, graveren, domen en lasergraveren, maar ook transfereren, tampondrukken, digitaal bedrukken, muismatten produceren, transferprinten en buttons produceren. Geen andere specialist in relatiegeschenken biedt zoveel know-how en bedrukkingsmogelijkheden onder één dak.

De verschillende bluetooth speakers met bedrukking zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenken en promotiematerialen, u kunt er op een aantal verschillende manieren gebruik van maken. Wij hebben de technieken in huis om de diverse producten te bedrukken en die voor u te personaliseren. We zorgen er daarmee voor dat u een bijzonder geschenk kunt uitdelen of u bij klanten of andere relaties voor een leuke verrassing kunt zorgen. De speakers met bedrukking zijn bovendien goed geschikt voor uw eigen medewerkers, zo’n speaker komt immers altijd goed van pas.
Speakers bedrukken met logo en benieuwd naar hoe dat eruit komt te zien? We sturen u op voorhand altijd een digitaal voorbeeld toe. Na uw akkoord zorgen we voor de daadwerkelijke bedrukking op de speakers.

Relatiegeschenken.nl: uw specialist in bedrukte bluetooth speakers

Bij Relatiegeschenken.nl bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van bluetooth speakers. Als specialist in relatiegeschenken hebben wij al bijna 40 jaar ervaring in het verrassen van anderen op een leuke manier. Dankzij onze specialistische medewerkers kunnen wij snel schakelen en bieden wij professionele service.

Andere leuke gadgets laten bedrukken? USB stick bedrukken, oplaadkabels bedrukken, selfie stick bedrukken, of telefoon accessoires bedrukken