Laden...

Bluetooth speakers bedrukken

Speakers of luidsprekers laten bedrukken met logo voor je relaties. Een origineel cadeau dat lang mee gaat (en dus jouw naamsbekendheid ook). 

Producten 1-12 van 111

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 111

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Praktische informatie 

Het wattage van een speaker is altijd wat lastig. Hoeveel heb je nodig? Wat is normaal? Wat betekent het? We zullen hier niet te diep op ingaan, maar allereerst omschrijven wat het wattage van een speaker nu precies is;

Het wattage van een speaker is niet iets wat een speaker heeft, maar wat hij aankan. Als er ergens op een speaker 100 Watt staat dan houdt dit in dat de speaker 100 Watt kan verwerken wat een versterker uitstuurt. Dit zegt dan weer niet dat een speaker niet meer aankan dan 100 Watt. Dit komt omdat elke fabrikant op een andere manier bij een bepaald wattage komt. Ze hebben allemaal verschillende manieren om dit te berekenen.

Ook word er vaak gedacht dat hoe hoger het wattage, des te harder de speaker kan. Dit klopt niet. Hoe hard een speaker kan is ook afhankelijk van de gevoeligheid, de effectiviteit en het frequentiebereik. Vaak is het wel dat een hoger wattage betekent dat de speaker luider kan afspelen, maar hier kun je niet klakkeloos vanuit gaan. Het is geen regel.

We kunnen echter wel wat adviseren, zodat je in ieder geval een inschatting kunt maken qua wattage. Maar, zoals gezegd, is het geluid dat een speakerproduceert van veel meer dingen afhankelijk en zul je altijd eerst moeten gaan luisteren. Onderstaande tabel laat zien wat elk wattage voor geluid kan produceren.

2W = 93db
4W = 96db
8W = 99db
16W = 102db
32W = 105db

 

Speakers bedrukken met logo

Speakers bedrukken met uw logo en uitdelen aan relaties of aan een brede doelgroep? Er zijn diverse goedkope speakers beschikbaar die u daar uitstekend voor kunt gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een speaker voor een smartphone die we voor u kunnen bedrukken? De speaker wordt een giveaway om voor een leuke verrassing te zorgen. Daarnaast kunt u uiteraard gebruik maken van de meer hoogwaardige bluetooth speakers die bijvoorbeeld onderweg en op het strand zorgen voor fijne muziek.

Speaker als giveaway

We kunnen zowel de giveaway speakers bedrukken als zorgen voor een luxe relatiegeschenk waarmee u de mogelijkheid heeft om de onderlinge relatie te benadrukken. Wilt u een relatie feliciteren met de resultaten of bedanken voor de prettige samenwerking? De verschillende bluetooth speakers zijn daar uitstekend voor geschikt. Een bluetooth speakers met uw logo of bedrijfsnaam maakt een goede indruk en brengt u op een positieve manier in beeld. Bovendien is het een product dat we vaak in een groep gebruiken. Dit betekent dat ook anderen het relatiegeschenk of promotiemateriaal zullen zien en u het bereik door middel van de bedrukte bluetooth speakers eenvoudig kunt vergroten.

Promotiematerialen en relatiegeschenken

De verschillende bluetooth speakers met bedrukking zin uitstekend geschikt als relatiegeschenken en promotiematerialen, u kunt er op een aantal verschillende manieren gebruik van maken. Wij hebben de technieken in huis om de diverse producten te bedrukken en die voor u te personaliseren. We zorgen er daarmee voor dat u een bijzonder geschenk kunt uitdelen of u bij klanten of andere relaties voor een leuke verrassing kunt zorgen. De speakers met bedrukking zijn bovendien goed geschikt voor uw eigen medewerkers, zo’n speaker komt immers altijd goed van pas.
Speakers bedrukken met logo en benieuwd naar hoe dat eruit komt te zien? We sturen u op voorhand altijd een digitaal voorbeeld toe. Na uw akkoord zorgen we voor de daadwerkelijke bedrukking op de speakers.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk eens de categorieën: Smartphone accessoires bedrukken of USB sticks bedrukken.