Laden...

VR brillen bedrukken

Op zoek naar VR-brillen die u kunt laten bedrukken met uw tekst of logo? Wij leveren vanaf vijf werkdagen bij u in huis en ook in kleine oplage. Heeft u meer informatie nodig over bijvoorbeeld de bedrukkingsopties of productspecificaties? Neem contact op met onze medewerkers. U kunt deze bereiken door te bellen naar 0348-711111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

VR-brillen bedrukken met logo of tekst

VR-brillen zijn leuke geschenken van nu om uw klanten, medewerkers of andere relaties mee te verrassen. Wij kunnen deze voor u bedrukken met uw bedrijfslogo, afbeelding, slogan of andere tekst. Wij leveren artikelen met een bedrukking al vanaf kleine aantallen en vanaf vijf werkdagen bij u in huis. Onbedrukt kunnen we leveren vanaf twee werkdagen. We hebben verschillende soorten VR-brillen in het assortiment die we kunnen leveren in verschillende kleuren.

VR-brillen met bedrukking inzetten als promotiemateriaal

Tijdens congressen, beurzen of andere evenementen kunt u de VR-brillen inzetten om uw doelgroep kennis te laten maken met uw organisatie. Door de brillen te bedrukken met uw logo komen de gebruikers meerdere malen in contact met uw organisatie. We hebben VR brillen van karton maar ook van kunststof. We hebben verschillende prijsklassen VR brillen die we kunnen leveren in geschenkverpakking.

VR-brillen inzetten als merchandise voor uw doelgroep

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Onze medewerkers kunnen u helpen bij het vinden van het juiste relatiegeschenk dat past bij uw doelgroep. Wilt u meer informatie over de levertijd, de productspecificaties, de bedrukkingsmogelijkheden of de voorraad? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u hierover informeren. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348-711111, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door gebruik te maken van de chat op de website.

Bestel uw relatiegeschenken makkelijk en snel via de website. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail en kiest u voor een bedrukking dan ontvangt u ook een vrijblijvend digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: Selfie sticks bedrukken of Smartphone accessoires bedrukken.