Heeft u een klein aantal powerbanks nodig? Wij leveren al vanaf 10 stuks met een bedrukking. Voor meer informatie over het bestellen van powerbanks met of zonder bedrukking kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel 0348-711111.

Bekijk meer Powerbank kleine oplage
sort-descending

Powerbanks bedrukken kleine oplage met logo

Een kleine oplage powerbanks laten bedrukken, bijvoorbeeld voor intern gebruik of om uit te delen aan een selecte groep klanten of andere relaties? We kunnen powerbanks in-house bedrukken, waardoor we u ook in een kleine oplage goed van dienst kunnen zijn. We werken aan een gepersonaliseerde powerbank of zorgen voor een powerbank met logo die u aan de eigen medewerkers kunt uitdelen. Dankzij de verschillende powerbanks kunt u kiezen voor een luxe en krachtig model of een goedkope powerbank die met name onderweg heel handig van pas kan komen.

Powerbanks als giveaway

De powerbank in een kleine oplage met uw logo is goed geschikt als giveaway. Het is een praktisch relatiegeschenk dat haast iedereen van pas zal komen, we bezitten immers allemaal een smartphone en veelal ook een tablet. Dankzij de gepersonaliseerde powerbank met opdruk in een kleine oplage heeft u de mogelijkheid die uit te delen als relatiegeschenk of giveaway. Een powerbank met uw bedrijfslogo laten maken of er met uw logo voor zorgen dat u tijdens een evenement een professionele indruk kunt maken? Wij zorgen voor de bedrukking van powerbanks in een kleine oplage en houden de kosten daarvoor laag.

Powerbanks met bedrukking

De powerbanks met bedrukking zijn beschikbaar als slim design, op basis van bijvoorbeeld 4000 mah. Zoekt u naar 8000 mah of een ander type powerbank? Dankzij het brede assortiment heeft u de keuze uit diverse modellen die we graag van opdruk voor zien. We bedrukken de powerbanks met uw logo of bedrijfsnaam, net als met iedere andere uiting die u over wenst te brengen.

Online een bedrukte powerbank in een kleine oplage kopen? We zorgen voor een digitaal voorbeeld van het ontwerp. Na uw beoordeling en goedkeuring zorgen we voor de daadwerkelijke bedrukking van de powerbanks in kleine oplage.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: Luxe powerbanks bedrukken of Powerbanks bedrukken.