Bent u opzoek naar luxe powerbanks met een groot laadvermogen? Neem dan een kijkje in het onderstaande assortiment. We hebben de luxe powerbanks beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende extra's. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0348 - 711 111.

sort-descending

Luxe powerbanks bedrukken met logo

De luxe powerbanks hebben een grotere capaciteit, een mooie stilistische afwerking of bijvoorbeeld een handig koordje om deze gemakkelijker mee te nemen. De verschillende luxe modellen zorgen voor een mooie professionele indruk en komen bovendien heel praktisch van pas. We kunnen de luxe powerbanks bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, afhankelijk van de wijze waarop u daar gebruik van wilt maken. De luxe powerbanks met opdruk kunt u uitdelen aan de eigen medewerkers of een selecte groep van klanten. We zorgen in-house voor de bedrukking, waardoor we de kwaliteit goed in de gaten kunnen houden. Naast luxe powerbanks hebben we ook Goedkope powerbanks bedrukken beschikbaar. 

Luxe powerbanks als promotiemateriaal

De luxe powerbanks zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal en giveaways.U zorgt met de luxe modellen niet alleen voor een praktische toepassing waar we handig gebruik van kunnen maken, daarnaast is de uitstraling goed in lijn met de wijze waarop u zich wenst te presenteren. De verschillende luxe powerbanks zijn goed van kwaliteit en zorgen voor een mooie indruk in lijn met bijvoorbeeld de huisstijl van uw onderneming. Een powerbank als relatiegeschenk cadeau doen of er met de powerbanks met logo intern voor zorgen dat iedereen een mooi model tot z’n beschikking heeft? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Luxe powerbanks met bedrukking

We voorzien de luxe powerbanks van bedrukking. We zorgen voor uw logo of naam. Een gepersonaliseerde luxe powerbank cadeau doen aan een van uw relaties of daar intern gebruik van maken? We gaan er graag mee aan de slag. Er zijn slim line powerbanks beschikbaar met bijvoorbeeld 4000 mah of 8000 mah, het is de moeite waard om de modellen online met elkaar te vergelijken.

Bestelt u online luxe powerbanks met bedrukking? We zorgen voor een digitaal voorbeeld, zodat u het ontwerp op voorhand alvast kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekjik ook: Powerbank bedrukken of Powerbank kleine oplage bedrukken.