Powerbanks bedrukken als relatiegeschenk met logo, slogan of websiteadres? Een groot aantal powerbanks kunnen al in een oplage van 3 stuks bedrukt worden! Er zijn speciale bedrukte powerbanks op solar energie beschikbaar, net als powerbanks in verschillende kleuren. En vergeet natuurlijk de draadloze powerbank niet! Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor powerbanks die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Powerbank
sort-descending

Laad uw merk op met bedrukte powerbanks van Relatiegeschenken.nl

In de huidige, altijd verbonden wereld zijn bedrukte powerbanks meer dan alleen een handig accessoire - ze zijn een essentieel hulpmiddel geworden voor dagelijks gebruik. Wij begrijpen het belang van dit moderne promotiemateriaal en bieden u hoogwaardige, gepersonaliseerde powerbanks om uw merk te versterken. We bieden een ruime selectie van meer dan 100 verschillende powerbanks die we kunnen bedrukken voor uw bedrijf en als promotiemateriaal.

Het grootste onderscheid zit in zowel de laadcapaciteit als de oplaadmethode. Zo kunnen we powerbanks bedrukken met een capaciteit variërend van 1600 mAh tot 20.000 mAh. Ter referentie: uw smartphonebatterij heeft meestal een capaciteit tussen de 2000 en 3000 mAh. Kiest u voor een bedrukte powerbank van 10.000 mAh, dan kan een telefoon hier minstens 3 keer mee opgeladen worden. Bovendien zijn er varianten met één of twee uitgangen en kunnen we zelfs draadloze powerbanks bedrukken!

Waarom powerbanks bedrukken?

1. Het veelvuldig gebruik van een powerbank: In een tijdperk waarin iedereen constant online is, helpt een powerbank om apparaten opgeladen en gebruiksklaar te houden. Uw merk wordt geassocieerd met betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Uw logo zal altijd zichtbaar zijn als de powerbank gebruikt wordt.

2. Uitgebreide branding mogelijkheden: Een bedrukte powerbank biedt een groot oppervlak voor uw logo of slogan, waardoor uw merk een blijvende indruk maakt. Elke keer dat de powerbank wordt gebruikt, wordt uw merk in de kijker gezet.

3. Geschikt voor diverse doelgroepen: Of het nu gaat om professionals, studenten, of reizigers, iedereen heeft tegenwoordig behoefte aan extra batterijvermogen. Dit maakt bedrukte powerbanks een perfect relatiegeschenk voor een brede doelgroep.

4. Duurzaamheid en Kwaliteit: Wij zorgen ervoor dat onze powerbanks voldoen aan hoge kwaliteitseisen, zodat uw geschenk niet alleen nuttig, maar ook duurzaam is. Een powerbank bedrukken is daarom een duurzaam en ecologischrelatiegeschenk.

Persoonlijke aanpak en haarscherpe bedrukking

Bij Relatiegeschenken.nl zijn we trots op onze persoonlijke aanpak en aandacht voor detail. Onze powerbanks zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten en stijlen, om aan uw specifieke behoeften te voldoen. 

Door de ruime keuze en verschillende ontwerpen bieden wij u de vrijheid om creatief te zijn met uw ontwerp. Ons team helpt u graag bij het vinden van de perfecte match tussen stijl en functionaliteit.

Onze bedrukking is van hoge kwaliteit waardoor uw logo, slogan of websitenaam altijd haarscherp bedrukt zijn. Al onze producten, inclusief de bedrukte powerbanks, worden grondig getest op kwaliteit en duurzaamheid, zodat u zeker kunt zijn van een langdurige promotie van uw merk.

We begrijpen het belang van tijd in de zakenwereld. Daarom zorgen we met onze efficiente service voor een snelle verwerking en levering van uw bestelling.

Wij helpen bij het kiezen van de juiste powerbank

Bij Relatiegeschenken helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Met een bedrukte powerbank als relatiegeschenk gaat u zeker een goede indruk achterlaten. Of het nu gaat om een blijk van waardering voor uw klantrelaties of als extraatje bij aankopen, een bedrukte powerbank is altijd een slimme keuze. Maar welke powerbank moet u dan kiezen? Wij staan voor u klaar met handige filters op onze website om uw zoektocht te vergemakkelijken. Daarnaast helpen onze medewerkers van de klantenservice u ook graag persoonlijk bij het vinden van de perfecte powerbank. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis met het bedrukken van promotiemateriaal. Wij kunnen alles naar uw persoonlijke wensen aanpassen en hebben een nog groter aanbod dan u op onze website kunt vinden. Neem even contact op en wij vinden gegarandeerd het relatiegeschenk dat u zoekt!

Powerbanks met logo als relatiegeschenk

De gepersonaliseerde powerbank met opdruk vormt de ideale giveaway gadget. Een powerbank is een handig accessoires dat je gemakkelijk mee op reis neemt en ze zorgen er onderweg voor dat we voldoende stroompunten tot onze beschikking hebben. Zoekt u specifiek naar een ultra krachtige powerbank als relatiegeschenk of wilt u de kleinere powerbanks gebruiken als promotiemateriaal? U kunt een powerbank met opdruk bestellen, net als de modellen die u in hun reguliere uitvoering kunt gebruiken. Wij kunnen uw powerbank bedrukken of zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van een kleur die goed aansluit bij wat u wilt uitstralen. De brede keuze uit relatiegeschenken en promotiemateriaal helpt u een leuke verrassing uit te zoeken, waarmee u al uw relaties een mooi cadeau kunt doen.