Powerbanks bedrukken

Powerbank bedrukken als relatiegeschenk? De powerbank is uitstekend geschikt, deze komt een ieder goed van pas. Onze smartphone is sneller leeg dan we zouden willen en ook andere apparaten kunnen zo nu en dan wel een mobiele voeding gebruiken. Er zijn speciale bedrukte powerbanks op solar energie beschikbaar, net als powerbanks in verschillende kleuren. En vergeet natuurlijk de draadloze powerbank niet!

Producten 1-12 van 197

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Image
  20.000 mAh type C powerbank
  #P324.27
  vanaf  39,95
  Bekijk details
 2. Image
  Bamboe 8.000 mAh fashion powerbank met draadloze oplader
  #P322.11
  vanaf  27,71
  Bekijk details
 3. Draadloze powerbank Omni 8000mAh
  Draadloze powerbank Omni 8000mAh
  #LT95081
  vanaf  19,67
  Bekijk details
 4. Powerbank flat TÜV GS 11000mAh
  Powerbank flat TÜV GS 11000mAh
  #LT91033
  vanaf  26,64
  Bekijk details
 5. Image
  Bask zonne-energie powerbank 4000 mAh
  #123601
  vanaf  16,70
  Bekijk details
 6. Image
  Plate 8000 mAh aluminium powerbank
  #124112
  vanaf  13,77
  Bekijk details
 7. Image
  Aluminium powerbank
  #7298
  vanaf  8,20
  Bekijk details
 8. Powerbank Slim TÜV GS 4000mAh
  Powerbank Slim TÜV GS 4000mAh
  #LT91064
  vanaf  12,49
  Bekijk details
 9. Bestseller
  Image
  ABS powerbank
  #4200
  vanaf  3,78
  Bekijk details
 10. Image
  Bamboe 4.000 mAh powerbank met 5W draadloze oplader
  #P322.02
  vanaf  25,70
  Bekijk details
 11. Image
  Ultra snelle 10.000 mAh powerbank met PD
  #P324.67
  vanaf  28,79
  Bekijk details
 12. Powerbank Slim 4000mAh
  Powerbank Slim 4000mAh
  #LT91174
  vanaf  7,53
  Bekijk details

Producten 1-12 van 197

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Powerbanks bedrukken als relatiegeschenk

De powerbank met opdruk vormt de ideale giveaway gadget in onze categorie Kantoor & Computer. Van powerbanks hebben we er eigenlijk nooit genoeg, we nemen ze graag mee op reis of zorgen er onderweg voor dat we voldoende stroompunten tot onze beschikking hebben. Zoekt u specifiek naar een ultra krachtige powerbank als relatiegeschenk of wilt u de kleine powerbanks gebruiken als promotiemateriaal? U kunt een powerbank met opdruk bestellen, net als de modellen die u in hun reguliere uitvoering kunt gebruiken. Wij kunnen uw powerbank bedrukken of zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van een kleur die goed aansluit bij wat u wilt uitstralen. Een rode, blauwe of zwarte powerbank bedrukken? Wij gaan er voor u mee aan de slag. De brede keuze uit relatiegeschenken en promotiemateriaal helpt u een leuke verrassing uit te zoeken, waarmee u al uw relaties een mooi cadeau kunt doen.

Powerbank bedrukken met logo

Relatiegeschenken.nl gunt iedereen een verrassing, gunt u iedereen een mooie powerbank? Het is het ideale relatiegeschenk, waarvan u er wellicht zelf ook wel een paar kunt gebruiken. Houd wat promotiemateriaal achter voor op kantoor of zorg er met de powerbanks met logo voor dat anderen nog regelmatig denken aan het leuke cadeau dat u uitdeelde. Powerbanks vormen geschikte give aways en zorgen er daarmee voor dat u een goede indruk kunt maken.

U kunt de powerbanks met opdruk of in de reguliere uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij gaan er direct voor u mee aan de slag, zodat u die snel kunt uitdelen of cadeau kunt doen als relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde powerbank

Wat is er nu mooier dan een powerbank te personaliseren met uw naam, logo, tekst of spreuk? Heel geschikt voor bruiloften, feesten, events of beurzen. Veel klanten maakten al gebruik hiervan. Laat de powerbank personaliseren en zorg voor een leuk cadeau voor uw relaties!

Powerbank met bedrijfslogo

De powerbanks kunnen we uitstekend bedrukken met uw bedrijfslogo. Zwart wit, full colour, graveren etc. we hebben voor al uw wensen een mooie oplossing. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. We helpen u graag!

3 keer powerbanks voor al uw relaties.

 Voor veel mensen is deze tijd van het jaar een grote opluchting. Het zonnetje begint weer te schijnen en veel mensen zijn te vinden op het terras. Wij geven ze groot gelijk.

Online vliegen de mooie foto’s om je oren. Iedereen wilt die perfecte foto voor zijn/haar Instagram of Facebook. Maar wat doe jij als opeens je smartphone uitvalt, terwijl je net dé perfecte hoek gevonden hebt voor de foto? Er treurig bij neer gaan zitten is geen optie. Gelukkig hebben wij voor u de juiste oplossing. De powerbank.

Een powerbank is een externe batterij voor je mobiele apparaten.Wat een uitvinding. Nooit meer een lege smartphone op het verkeerde moment. De powerbank zelf moet ook opgeladen worden, dit doe je met het snoertje wat bij de powerbank wordt geleverd. Het is simpel weg een draagbaarstopcontact.

Wij zetten voor u de leukste en meest praktische powerbanks op een rijtje!

 

Bamboe powerbank 123676

Deze bamboe powerbank heeft een capaciteit van 5000 mAh. De powerbank heeft een dubbele uitgang 5V/1A. Handige LED indicatoren tonen het resterende energie-niveau. De oplaadkabel van USB naar micro USB zit erbij inbegrepen. De powerbank wordt geleverd in een geschenkverpakking en is gemaakt van bamboe. Fijn om mee te nemen.

 

Transparante powerbank LT91029

Deze powerbank in diverse kleuren leverbaar. Wij kunnen deze powerbank bedrukken met uw logo. Een zeer gewilde attentie om uw bedrijf en uw merknaam mee te promoten.  De powerbank is van een ideaal formaat. Makkelijk mee te nemen en fijn te gebruiken. Gaat lang mee in oplaadtijd.

 

Het verschil tussen een 2000 mAh en een 5000 mAh is hoeveel je je smartphone ermee kunt opladen. Met een 2000 mAh powerbank zou je er vanuit kunnen gaan dat je je telefoon 1 keer helemaal op kunt laden. Daarna zal je de powerbank weer op moeten laden. Bij een 5000 mAh kun je je smartphone iets minder dan 2 keer opladen. Die gaat dus langer mee.

 Zo, dit waren ze dan. 3 keer leuke powerbanks voor al uw relaties. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers die van 8.30 tot 17.00 uur voor u klaar zullen staan. In de chat op de website, via de mail of telefonisch. Zij helpen u graag.