Laden...

Powerbanks bedrukken

Powerbank bedrukken als relatiegeschenk? De powerbank is uitstekend geschikt, deze komt een ieder goed van pas. Onze smartphone is sneller leeg dan we zouden willen en ook andere apparaten kunnen zo nu en dan wel een mobiele voeding gebruiken. Er zijn speciale bedrukte powerbanks op solar energie beschikbaar, net als powerbanks in verschillende kleuren. En vergeet natuurlijk de draadloze powerbank niet!

Producten 1-12 van 155

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 155

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Powerbanks bedrukken als relatiegeschenk

De powerbank met opdruk vormt de ideale giveaway gadget in onze categorie Kantoor&computer. Van powerbanks hebben we er eigenlijk nooit genoeg, we nemen ze graag mee op reis of zorgen er onderweg voor dat we voldoende stroompunten tot onze beschikking hebben. Zoekt u specifiek naar een ultra krachtige powerbank als relatiegeschenk of wilt u de kleine powerbanks gebruiken als promotiemateriaal? U kunt een powerbank met opdruk bestellen, net als de modellen die u in hun reguliere uitvoering kunt gebruiken. Wij kunnen uw powerbank bedrukken of zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van een kleur die goed aansluit bij wat u wilt uitstralen. Een rode, blauwe of zwarte powerbank bedrukken? Wij gaan er voor u mee aan de slag. De brede keuze uit relatiegeschenken en promotiemateriaal helpt u een leuke verrassing uit te zoeken, waarmee u al uw relaties een mooi cadeau kunt doen. 

Powerbank bedrukken met logo

Relatiegeschenken.nl gunt iedereen een verrassing, gunt u iedereen een mooie powerbank? Het is het ideale relatiegeschenk, waarvan u er wellicht zelf ook wel een paar kunt gebruiken. Houd wat promotiemateriaal achter voor op kantoor of zorg er met de powerbanks met logo voor dat anderen nog regelmatig denken aan het leuke cadeau dat u uitdeelde. Powerbanks vormen geschikte give aways en zorgen er daarmee voor dat u een goede indruk kunt maken.

U kunt de powerbanks met opdruk of in de reguliere uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij gaan er direct voor u mee aan de slag, zodat u die snel kunt uitdelen of cadeau kunt doen als relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde powerbank

Wat is er nu mooier dan een powerbank te personaliseren met uw naam, logo, tekst of spreuk? Heel geschikt voor bruiloften, feesten, events of beurzen. Veel klanten maakten al gebruik hiervan. Laat de powerbank personaliseren en zorg voor een leuk cadeau voor uw relaties!

Powerbank met bedrijfslogo

De powerbanks kunnen we uitstekend bedrukken met uw bedrijfslogo. Zwart wit, full colour, graveren etc. we hebben voor al uw wensen een mooie oplossing. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. We helpen u graag!

3 keer powerbanks voor al uw relaties.

 Voor veel mensen is deze tijd van het jaar een grote opluchting. Het zonnetje begint weer te schijnen en veel mensen zijn te vinden op het terras. Wij geven ze groot gelijk.

Online vliegen de mooie foto’s om je oren. Iedereen wilt die perfecte foto voor zijn/haar Instagram of Facebook. Maar wat doe jij als opeens je smartphone uitvalt, terwijl je net dé perfecte hoek gevonden hebt voor de foto? Er treurig bij neer gaan zitten is geen optie. Gelukkig hebben wij voor u de juiste oplossing. De powerbank.

Een powerbank is een externe batterij voor je mobiele apparaten.Wat een uitvinding. Nooit meer een lege smartphone op het verkeerde moment. De powerbank zelf moet ook opgeladen worden, dit doe je met het snoertje wat bij de powerbank wordt geleverd. Het is simpel weg een draagbaarstopcontact.

Wij zetten voor u de leukste en meest praktische powerbanks op een rijtje!

 

Transparante powerbank LT91029

We verkopen goedkope powerbanks bedrukken  maar ook luxe powerbanks bedrukken. Wij kunnen deze powerbank bedrukken met uw logo. Een zeer gewilde attentie om uw bedrijf en uw merknaam mee te promoten.  De powerbank is van een ideaal formaat. Makkelijk mee te nemen en fijn te gebruiken. Gaat lang mee in oplaadtijd.

 

Het verschil tussen een 2000 mAh en een 5000 mAh is hoeveel je je smartphone ermee kunt opladen. Met een 2000 mAh powerbank zou je er vanuit kunnen gaan dat je je telefoon 1 keer helemaal op kunt laden. Daarna zal je de powerbank weer op moeten laden. Bij een 5000 mAh kun je je smartphone iets minder dan 2 keer opladen. Die gaat dus langer mee.

 

Capaciteit Powerbank

De capaciteit van je powerbank bepaalt hoe vaak je je smartphone, tablet of laptop kan opladen. Net als bij smartphonebatterijen drukken we de capaciteit uit in milliampère per uur. Toch kan je de capaciteit van een powerbank niet zomaar vergelijken met die van andere apparaten. Door energieverlies tijdens het opladen gaat namelijk zo'n 1/3de van de capaciteit van een powerbank verloren. 

Met een 10.000 mAh powerbank (werkelijke capaciteit: 6.660 mAh) laad je de meeste nieuwe smartphones ongeveer 1,5 keer op. De grootte van een smartphonebatterij verschilt wel per toestel. Smartphones van 2 jaar oud hebben soms nog een 2.000 mAh batterij, terwijl je in nieuwe toestellen een 4.000 mAh batterij vindt. Kijk dus hoe groot jouw batterij is. Wil je naast je smartphone nog andere apparaten opladen, zoals oordopjes, een e-reader of een tweede smartphone? Ga dan voor een powerbank met minimaal 15.000 mAh capaciteit.

Kies voor laptops en tablet een powerbank met minimaal 20.000 mAh capaciteit. Het gemiddelde ligt rond de 8.000 mAh, ook voor laptops. Met een 20.000 mAh powerbank (werkelijke capaciteit: 13.300 mAh) laad je tablets en laptops dus ongeveer 1,5 keer op. Voor sommige uitzonderlijk grote laptops, zoals de MacBook Pro 16 inch, heb je een 30.000 mAh powerbank nodig.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers die van 8.30 tot 17.00 uur voor u klaar zullen staan. In de chat op de website, via de mail of telefonisch. Zij helpen u graag. 

 

Search engine powered by ElasticSuite