Laden...

Multimedia bedrukken

Wij kunnen diverse multimedia artikelen bedrukken met uw logo. Wij hebben koptelefoons, speakers, camera's en veel meer. Kijk gerust eens rond op onze website. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multimedia bedrukken met logo

Multimedia uitdelen als relatiegeschenk? Op zoek naar een luxe geschenk waarmee u de ontvanger op een bijzondere manier kunt verrassen? Er is allerlei multimedia beschikbaar die we eenvoudig voor u kunnen bedrukken, met uw logo of een slogan. Zoekt u bijvoorbeeld naar een bluetooth speaker waarop we de bedrukking voor u kunnen aanbrengen of wilt u een hoofdtelefoon cadeau doen als relatiegeschenk? Het zijn luxe giveaways van goede kwaliteit die voldoende ruimte bieden voor de opdruk die u wenst. Naast multimedia is bijvoorbeeld Horloges bedrukken of USB  sticks bedrukken ook mogelijk.

Van selfiestick tot hoofdtelefoon

Er is allerlei multimedia beschikbaar die we kunnen bedrukken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een selfiestick met uw logo of een selfie maker in een andere vorm? Daarnaast kunt u bijvoorbeeld rekenen op bluetooth speakers, hoofdtelefoons of koptelefoons en handige lenzen voor op een mobiele telefoon. We kunnen de multimedia bedrukken en zorgen er daarmee voor dat u de gadgets cadeau kunt doen als relatiegeschenken. Het gaat om luxe promotiemateriaal van goede kwaliteit, het logo daarop zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een persoonlijke uitvoering waarmee u de juiste uitstraling richting de ontvanger kunt verzorgen.

Relatiegeschenken met logo

De multimedia relatiegeschenken met logo zorgen voor een professionele indruk, ook bij u op kantoor. Wilt u zelf gebruik maken van hoofdtelefoons of andere multimedia, zodat uw medewerkers alles tot hun beschikking hebben? Blader door de verschillende vormen van multimedia die we bedrukken, we zijn u er graag mee van dienst.

U kunt ons aangeven welke multimedia u wilt laten bedrukken en hoe het ontwerp eruit dient te komen te zien. Wij maken een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u na kunt gaan of alles naar wens is.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn Zonneladers bedrukken of Powerbanks bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite