Laden...

Multimedia bedrukken

Wij kunnen diverse multimedia artikelen bedrukken met uw logo. Wij hebben koptelefoons, speakers, camera's en veel meer. Kijk gerust eens rond op onze website. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor multimedia artikelen die snel geleverd kunnen worden

Producten 1-12 van 71

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 71

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multimedia bedrukken met logo

Multimedia uitdelen als relatiegeschenk? Op zoek naar een luxe geschenk waarmee u de ontvanger op een bijzondere manier kunt verrassen? Er is allerlei multimedia beschikbaar die we eenvoudig voor u kunnen bedrukken, met uw logo of een slogan. Zoekt u bijvoorbeeld naar een bluetooth speaker waarop we de bedrukking voor u kunnen aanbrengen of wilt u een hoofdtelefoon cadeau doen als relatiegeschenk? Het zijn luxe giveaways van goede kwaliteit die voldoende ruimte bieden voor de opdruk die u wenst. Naast multimedia is bijvoorbeeld Horloges bedrukken of USB  sticks bedrukken ook mogelijk.

Van selfiestick tot hoofdtelefoon

Er is allerlei multimedia beschikbaar die we kunnen bedrukken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een selfiestick met uw logo of een selfie maker in een andere vorm? Daarnaast kunt u bijvoorbeeld rekenen op bluetooth speakers, hoofdtelefoons of koptelefoons en handige lenzen voor op een mobiele telefoon. We kunnen de multimedia bedrukken en zorgen er daarmee voor dat u de gadgets cadeau kunt doen als relatiegeschenken. Het gaat om luxe promotiemateriaal van goede kwaliteit, het logo daarop zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een persoonlijke uitvoering waarmee u de juiste uitstraling richting de ontvanger kunt verzorgen.

Relatiegeschenken met logo

De multimedia relatiegeschenken met logo zorgen voor een professionele indruk, ook bij u op kantoor. Wilt u zelf gebruik maken van hoofdtelefoons of andere multimedia, zodat uw medewerkers alles tot hun beschikking hebben? Blader door de verschillende vormen van multimedia die we bedrukken, we zijn u er graag mee van dienst.

U kunt ons aangeven welke multimedia u wilt laten bedrukken en hoe het ontwerp eruit dient te komen te zien. Wij maken een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u na kunt gaan of alles naar wens is.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Zonneladers bedrukken of Powerbanks bedrukken.