Laserpointers bedrukken

Opzoek naar laserpointers met logo of gravure? Wij kunnen al leveren vanaf kleine aantallen en snel bij u in huis. Voor meer informatie over de productspecificaties, levertijden of bedrukkingsopties kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Image
  Beam laser presenter
  #P314.10
  vanaf  24,95
  Bekijk details
 2. Balpen powerbank 4-in-1 550mAh & 4GB USB
  Balpen powerbank 4-in-1 550mAh & 4GB USB
  #LT87849
  vanaf  13,78
  Bekijk details
 3. Image
  ABS laser pointer
  #8253
  vanaf  11,56
  Bekijk details
 4. Image
  Moneta aluminium balpen voor lasergraveren
  #107418
  vanaf  0,52
  Bekijk details
 5. Balpen 4-in-1 laser metaal
  Balpen 4-in-1 laser metaal
  #LT87876
  vanaf  2,77
  Bekijk details
 6. Outlet
  Image
  ABS en aluminium 4-in-1 pen
  #8960
  vanaf  0,53
  Bekijk details
 7. Image
  ABS 4-in-1 pen
  #7529
  vanaf  8,87
  Bekijk details
 8. Image
  Nash 4-in-1 balpen
  #107304
  vanaf  0,52
  Bekijk details
 9. Image
  4-in-1 pen
  #P327.10
  vanaf  2,99
  Bekijk details

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laserpointers bedrukken met logo

De laserpointer met logo vormt een ideaal relatiegeschenk. Geeft u regelmatig presentaties en sluit de laserpointer aan bij de uitstraling van uw bedrijf of weet u dat uw relatie regelmatig voor de groep staat? Zorg ervoor dat het relatiegeschenk goed aansluit op de dagelijkse activiteiten, een bedrukte laserpointer vormt een goede keuze voor iemand die regelmatig trainingen geeft. U heeft de keuze uit verschillende laserpointers, bijvoorbeeld in combinatie met een balpen of voorzien van verschillende knoppen om de bediening zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Laserpointer als relatiegeschenk

De laserpointer als relatiegeschenk zorgt voor een heel praktische toepassing, de ontvanger kan daar direct gebruik van maken. Wilt u een professionele laserpointer bestellen of gebruik maken van het meer voordelige promotiemateriaal dat u aan een grotere groep kunt uitdelen? Iedereen verdient een verrassing, u heeft de keuze uit verschillende giveaways en meer luxe relatiegeschenken. De laserpoint met logo vormt een goede keuze, wij kunnen de laserpointer bedrukken en daarmee zorgen voor een unieke uitvoering. Gaat uw voorkeur uit naar een 4-in-1 laser pointer of pen die u bijvoorbeeld tevens als stylus op een tablet kunt gebruiken? Wij zorgen voor een scherpe prijs.

Giveaways voor iedereen

Dankzij de bedrukte laserpointers met logo zijn er giveaways beschikbaar voor iedereen. U kunt er voordelig gebruik van maken om promotiemateriaal uit te delen of de luxe laserpointers binnen uw eigen bedrijf gebruiken. Op zoek naar relatiegeschenken in de vorm van een handige toepassing die bij de ander goed aan zal slaan? Onze laserpointers vormen een goede keuze, we kunnen die op verschillende manieren bedrukken en bieden u de keuze uit een uitgebreid assortiment.

Wilt u laserpointers bedrukken met uw logo? Dankzij een digitaal voorbeeld kunt u het ontwerp voor de daadwerkelijke productie goedkeuren. Daarna gaan we vlot voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën pennen of powerbanks