Op zoek naar een mooie, stoere koptelefoon voor je relaties met goede geluidskwaliteit? Diverse op voorraad, snelle levering. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor koptelefoons die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Koptelefoons
sort-descending

Koptelefoon bedrukken met logo

Koptelefoon bedrukken met een logo en uitdelen als relatiegeschenk? Uw eigen medewerkers verrassen met een handige bluetooth koptelefoon of gebruik maken van de oordopjes die zich eenvoudig laten oprollen? U heeft de keuze uit diverse koptelefoons als promotiematerialen en relatiegeschenken. De giveaways zorgen voor een leuke verrassing of bieden u de mogelijkheid een hoogwaardig materiaal cadeau te doen. Bekijk de goedkope oordopjes om uit te delen en de luxe bluetooth hoofdtelefoons die zorgen voor een goede geluidskwaliteit.

Koptelefoon als relatiegeschenk

Bekijk de verschillende bluetooth en bekabelde hoofdtelefoons, inclusief bedrukking uitstekend geschikt als relatiegeschenk. U heeft de keuze uit verschillende varianten, bijvoorbeeld inclusief een handige verpakking of op basis van een kleur die aansluit bij uw huisstijl. Bestel een zwarte, witte, een rode of wellicht een grijze koptelefoon met bedrukking. Een koptelefoon met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting maakt een uitstekende indruk. We voegen bovendien regelmatig nieuwe koptelefoons voor bedrukking toe aan ons uitgebreide assortiment. Dat betekent dat u kunt rekenen op moderne producten zoals oortjes en koptelefoons met een fijne pasvorm om die lang op te kunnen houden.

Koptelefoon promotiemateriaal

Blader door de populaire oortjes en oordopjes, uitstekend geschikt als promotiemateriaal. Inclusief bedrukking op de hoes zorgt u er eenvoudig voor dat u de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk kunt vergroten. Liever een luxe koptelefoon cadeau doen als relatiegeschenk? We kunnen de verschillende producten bedrukken en er daarmee voor zorgen dat u de boodschap kunt overbrengen die u wenst. 
Bestelt u een koptelefoon met bedrukking als relatiegeschenk? We zorgen altijd eerst voor een digitaal voorbeeld. Aan de hand daarvan kunt u het ontwerp controleren en ons daarop akkoord geven. Daarna zullen we de koptelefoon bedrukken met logo en die aan u toesturen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Speakers bedrukken of Laserpointers bedrukken.