Electronica is super om weg te geven aan relaties. Het is namelijk nuttig en het is vaak goed zichtbaar. Op welke manier wil jij je relaties aan het denken zetten met een pakkende tekst? Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor alle electronica die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Electronica bedrukken

Electronica bedrukken? Wij doen het voor je. Dus wil je een relatiegeschenk cadeau doen met daarop jouw bedrijfsnaam, het logo of een andere tekst of uiting? Wij drukken wat jij erop wilt laten zetten. Daarvoor maken we gebruik van diverse technieken die we allemaal zelf beheersen, dus waarover we je ook uitgebreid kunnen adviseren.

Zoek je naar zeefdruk, borduren, tampondruk of transferprinting? Zowel daarover als over de andere technieken voor het bedrukken vertellen we je graag meer. We hebben het allemaal zelf in huis, waardoor we je er goed mee van dienst kunnen zijn en je kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit.

Dus wil jij een telefoonhouder, een speaker of wellicht een draadloze oplader laten bedrukken? Het zijn een paar goede voorbeelden van populaire electronica, waarmee we ervoor zorgen dat je de ontvanger op een leuke manier kunt verrassen. Bekijk de geschenken, de giveways en de promotieartikelen, waarmee je altijd een goede keuze maakt.

 

Uitgebreid assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment, met keuze uit bijvoorbeeld:

 • Powerbanks
  Voorkomen dat iemand met een lege accu komt te staan? De powerbanks zijn een goede keuze, en bieden veel ruimte om te bedrukken.
 • USB sticks
  Een van de populairste giveaways en promotiematerialen, die we natuurlijk netjes met jouw bedrijfsnaam of logo kunnen bedrukken.
 • Smartphone accessoires
  Heel handig bij de smartphone, die de meeste mensen iedere dag bij zich hebben en nooit uit het zicht verliezen.
 • Draadloze opladers
  Een groeiende groep gebruikers laadt niet meer met een kabeltje op. Wij bedrukken de opladers, als superhandig accessoire.
 • Zonneladers
  Heel duurzaam wordt het met de zonnelader, bijvoorbeeld om in de tuin of op een andere plek altijd een apparaat op te kunnen laden.
 • Multimedia
  Bekijk de brede categorie met multimedia, waarin je electronica vindt die we mooi voor je kunnen bedrukken.
 • USB artikelen
  Maak verbindingen mogelijk met USB, zowel om op te laden als om eenvoudig gegevens uit te wisselen.
 • Laserpointers
  De leukste keuze om mee te schijnen en te stralen. En bijzonder handig tijdens een presentatie of een lezing.
 • Koptelefoons
  Ideaal om even af te zonderen, zowel thuis als op kantoor als het belangrijk is om even hard door te werken.
 • Horloges
  Mooie horloges die we kunnen bedrukken, zowel met jouw bedrijfsnaam als het logo of met iets anders.
 • Speakers
  Geef een mobiele speaker cadeau, die met Bluetooth makkelijk te verbinden is met een smartphone of ander apparaat.

 

Electronica bedrukken: online bestellen

Wil je electronica bedrukken en dat uitdelen als giveaways of promotiemateriaal? Bekijk de relatiegeschenken die we kunnen bedrukken, waarmee jij zeker weet dat het bij de ontvanger in goede aarde valt.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Speakers bedrukken of Koptelefoons bedrukken.