Eco bedrukken

Ecologische relatiegeschenken bedrukken met logo of pakkende tekst? Geen probleem, wij hebben veel mogelijkheden om duurzame artikelen te bedrukken. Als bedrijf hebben wij hiernaast een partnership met treesforall, waardoor we een groot deel van onze CO2 uitstoot compenseren. Meer info? Bel 0348 711 111 of chat met ons tijdens kantooruren.

Producten 1-12 van 305

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Image
  Dakota bamboe draadloze hoofdtelefoon
  #P329.23
  vanaf  41,15
  Bekijk details
 2. PLA koffiemok
  PLA koffiemok
  #P432.88
  vanaf  7,16
  Bekijk details
 3. Image
  Bamboe desk organizer met 5W draadloze oplader
  #P308.62
  vanaf  19,52
  Bekijk details
 4. Image
  Biologisch afbreekbare poncho
  #LT90490
  vanaf  0,94
  Bekijk details
 5. Kaasset bamboe
  Kaasset bamboe
  #LT94526
  vanaf  5,79
  Bekijk details
 6. Zonnebril tarwestro Earth UV400
  Zonnebril tarwestro Earth UV400
  #LT86715
  vanaf  1,26
  Bekijk details
 7. Image
  Cosmos bamboe Bluetooth® speaker
  #124100
  vanaf  7,27
  Bekijk details
 8. Image
  Barron bamboe flesopener
  #112982
  vanaf  1,98
  Bekijk details
 9. Image
  RPET polyester (190T) draagtas
  #9262
  vanaf  1,27
  Bekijk details
 10. Image
  Bamboe balpen
  #3993
  vanaf  0,28
  Bekijk details
 11. Image
  Bamboe en RVS reismok
  #8947
  vanaf  9,66
  Bekijk details
 12. Image
  Kurken RFID mini portemonnee
  #P820.87
  vanaf  4,11
  Bekijk details

Producten 1-12 van 305

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ecologische artikelen bedrukken met logo

Ecologische relatiegeschenken met logo bestellen? Van giveaways tot luxe relatiegeschenken met een ecologisch karakter, u heeft de keuze uit een groot aantal promotiematerialen. Wilt u uw klanten verrassen met een van de ecologische relatiegeschenken of er onder uw medewerkers voor zorgen dat zij een beter gevoel krijgen bij de ecologische werkwijze? U heeft de keuze uit diverse giveaways en promotiematerialen, van heel voordelig tot luxe en van de beste kwaliteit. Blader op uw gemak door ons uitgebreide assortiment ecologische relatiegeschenken en giveaways. Wij kunnen de ecologische artikelen bedrukken en daarmee zorgen voor uw logo, bedrijfsnaam of slogan.

Ecologische relatiegeschenken

Benieuwd naar de ecologische relatiegeschenken met logo die er beschikbaar zijn? Bedrukte ecologische giveaways en promotiematerialen zorgen voor een groene uitstraling, u kunt bijvoorbeeld een ecologische beker of een ecologische mok cadeau doen. Daarnaast zijn er ecologische isoleerflessen beschikbaar, net als een aantal andere relatiegeschenken die goed van pas kunnen komen. De ecologische relatiegeschenken met logo vallen altijd in goede aarde, ook uw relatie heeft daarmee immers de mogelijkheid om aan te tonen dat er gebruik gemaakt wordt van een zoveel mogelijk groene werkwijze.

Ecologische promotiematerialen en giveaways

Binnen de ecologische artikelen met bedrukking op zoek naar promotiematerialen en goedkope giveaways die u kunt uitdelen? De ecologische balpennen en potloden vormen dan een goede keuze, ze zijn heel voordelig beschikbaar. Wij kunnen de ecologische promotiematerialen bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam. Op die manier kunt u uw bezoekers of klanten een ecologische verrassing aanbieden en tegelijkertijd op een effectieve wijze werken aan uw naamsbekendheid. Blader door ons uitgebreide assortiment om de verschillende ecologische artikelen met bedrukking te bekijken.

Bedrukte ecologische artikelen met uw logo bestellen? Dankzij ons digitale voorbeeld heeft u de mogelijkheid om het ontwerp op voorhand goed te bekijken. Na uw akkoord gaan we definitief voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Zomer relatiegeschenken of Pennen bedrukken