Wij helpen u graag verder om een uniek en persoonlijk relatiegeschenk te creëren dat precies aansluit op de wensen van uw bedrijf en klanten.
Bent u benieuwd naar al uw mogelijkheden? U kunt ons telefonisch bereiken op: 0348 711 111. 

sort-descending

Wijnkoeler graveren als relatiegeschenk voor bedrijven

Bij Relatiegeschenken bieden we een breed scala aan relatiegeschenken aan voor bedrijven, waaronder de mogelijkheid om wijnkoelers te graveren. Wijnkoelers met een persoonlijke touch zijn een unieke manier om uw bedrijf te promoten en uw klanten te verrassen. In dit artikel bespreken we hoe u een wijnkoeler kunt graveren als relatiegeschenk voor uw bedrijf en welke opties er zijn.

Waarom een wijnkoeler graveren als relatiegeschenk?

Een wijnkoeler is al een elegante keuze als relatiegeschenk, maar door het toevoegen van een persoonlijke touch wordt het nog opvallender. Het is een manier om een standaard cadeau op te waarderen tot iets unieks en persoonlijks. Bovendien is een gegraveerde wijnkoeler ook een geweldige manier om uw bedrijf of merk te promoten. Door uw bedrijfsnaam of logo te graveren op een wijnkoeler, zorgt u ervoor dat uw naam altijd voor ogen is bij uw klanten wanneer ze een fles wijn koelen. U kunt bij Relatiegeschenken natuurlijk ook wijnsets bedrukken of andere drinkwaren bedrukken.  

Hoe graveren we uw wijnkoeler?

Bij Relatiegeschenken bieden we verschillende manieren aan om een wijnkoeler te graveren als relatiegeschenk, afhankelijk van het materiaal en de grootte van de wijnkoeler. De meest voorkomende manieren zijn:

  • Graveren met een laser: Dit is de meest precieze manier van graveren en kan worden gebruikt voor zowel kleine als grote oppervlakken. Het resultaat is een diep, duurzaam en precieze afdruk van uw bedrijfsnaam of logo.

  • Bedrukken: Dit is een populaire methode voor het personaliseren van wijnkoelers als relatiegeschenk. Hierbij wordt de afbeelding of tekst van uw bedrijfsnaam of logo op de wijnkoeler gedrukt met speciale inkt of verf. Bekijk hier uw mogelijkheden bij Relatiegeschenken en laat wijnkoelers bedrukken voor uw relaties. 

Relatiegeschenken.nl is al 40 jaar lang specialist in het aanbieden van relatiegeschenken aan bedrijven. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij een breed scala aan relatiegeschenken aan, waaronder de mogelijkheid om wijnkoelers te graveren.

Onze bedrukkingen en het graveren worden allemaal door onszelf gedaan, waardoor we u kwalitatief hoogwaardige producten kunnen garanderen. Wij beheersen 11 verschillende bedrukkingstechnieken, waardoor we voor elke situatie een geschikte techniek kunnen aanbieden.

Daarnaast zijn wij flexibel en kunnen we aanpassingen doen geheel naar wens van de klant. Ons team staat graag persoonlijk klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk voor uw bedrijf. U kunt altijd contact opnemen via een gewenst kanaal. We helpen u graag en zullen zo snel als mogelijk bij u terug komen.   

Graveren
Kelnersmes graveren Pennen graveren Sleutelhangers graveren
Wijnopeners graveren Vulpen graveren Aansteker graveren
Glazen graveren Parkerpen graveren Portemonnees graveren
Snijplank graveren Bieropeners graveren Mokken graveren