Laden...

Wijnsets bedrukken

Op zoek naar een mooie wijnset om cadeau te doen aan speciale relaties? Diverse keuzes in wijnsets. Bedruk de wijnset met uw logo of laat het graveren. Vragen? Bel gerust met 0348 711 111. Wij staan onze klanten graag persoonlijk te woord!

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wijnsets bedrukken met logo

Een luxe wijnset bedrukken of op zoek naar de juiste accessoires om de wijn heerlijk op smaak te kunnen houden? Wij kunnen alle artikelen bedrukken, zodat u op een bijzondere wijze voor een mooie giveaway kunt zorgen. Iedereen verdient een verrassing, de wijnsets en accessoires zijn goed geschikt als relatiegeschenk, als (intern) promotiemateriaal en om uw medewerkers een keer in het zonnetje te zetten. Blader op uw gemak door de verschillende wijnsets en accessoires, wij zorgen graag voor de bedrukking die het geschenk persoonlijk maakt.

Wijnsets en accessoires bedrukken

Er zijn complete wijnsets met bedrukking beschikbaar, we kunnen daarop uw logo afbeelden, zorgen voor uw slogan of een andere opvallende kreet. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal handige accessoires. Het gaat dan bijvoorbeeld om een stoppenset om de fles lekker van smaak te houden, net als een koolemmer die ervoor zorgt dat deze niet teveel op zal warmen. Blader op uw gemak door de verschillende wijnsets en accessoires die er beschikbaar zijn. Wij kunnen de relatiegeschenken bedrukken en er daarmee voor zorgen dat u daarmee een professionele indruk kunt maken.

Wijnset als relatiegeschenk

Wilt u een wijnset als relatiegeschenk aanbieden of er binnen uw eigen medewerkers voor zorgen dat u een aantrekkelijke verrassing kunt aanbieden? De wijnsets en accessoires zijn daar uitstekend voor geschikt, we kunnen ze op een aantal verschillende manieren bedrukken. Blader op uw gemak door de verschillende wijnsets en bijvoorbeeld de champagne en wijntassen die er beschikbaar zijn. Dankzij de goede kwaliteit en onze bedrukking zorgt u voor een waardevol relatiegeschenk.

Het digitale voorbeeld van uw ontwerp zorgt ervoor dat u op voorhand goed na kunt gaan hoe het relatiegeschenk of het cadeau aan uw medewerkers eruit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn: Mokken bedrukken of Flesopeners bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite