Op zoek naar een mooie wijnset om cadeau te doen aan speciale relaties? Diverse keuzes in wijnsets. Bedruk de wijnset met uw logo of laat het graveren. Vragen? Bel gerust met 0348 711 111. Wij staan onze klanten graag persoonlijk te woord! Heeft u de wijnsets (zeer) snel nodig? Klik hier voor wijnsets die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Wijnsets bedrukken 

Een luxe wijnset bedrukken of op zoek naar de juiste accessoires om de wijn heerlijk op smaak te kunnen houden? Wij kunnen niet alleen een wijnset bedrukken maar nog veel meer artikelen, zodat u op een bijzondere wijze voor een mooie giveaway kunt zorgen. Iedereen verdient een verrassing, de wijnsets en accessoires zijn goed geschikt als relatiegeschenk, als (intern) promotiemateriaal en om uw medewerkers een keer in het zonnetje te zetten. Blader op uw gemak door de verschillende wijnsets en accessoires, wij zorgen graag voor de bedrukking die het geschenk persoonlijk maakt.

Ter inspiratie hebben we een brochure met leuke wijnsets samengesteld. Kijk voor de mogelijkheden in de brochure.

Wijnset bedrukken met uw logo of tekst? 

U kunt al complete wijnsets bedrukken, we kunnen daarop uw logo afbeelden, zorgen voor uw slogan of een andere opvallende kreet. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal handige accessoires. Het gaat dan bijvoorbeeld om een stoppenset om de fles lekker van smaak te houden, net als een koolemmer die ervoor zorgt dat deze niet teveel op zal warmen. Blader op uw gemak door de verschillende wijnsets en accessoires die er beschikbaar zijn. Wij kunnen een wijnset bedrukken als relatiegeschenk en er daarmee voor zorgen dat u een professionele indruk kunt maken.

Laat uw wijnset bedrukken als relatiegeschenk bij Relatiegeschenken.nl

Wilt u een wijnset bedrukken en als relatiegeschenk aanbieden of er binnen uw eigen medewerkers voor zorgen dat u een aantrekkelijke verrassing kunt aanbieden? De wijnsets en accessoires zijn daar uitstekend voor geschikt, we kunnen wijnsets bedrukken op verschillende manieren zo als u het wenst. Blader op uw gemak door de verschillende wijnsets en bijvoorbeeld de champagne of wijntassen die er beschikbaar zijn. Dankzij de goede kwaliteit en onze bedrukking zorgt u voor een waardevol relatiegeschenk.

Het digitale voorbeeld van uw ontwerp zorgt ervoor dat u op voorhand goed na kunt gaan hoe het relatiegeschenk of het cadeau aan uw medewerkers eruit komt te zien.

Toch op zoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij: Glazen bedrukken, flesopener bedrukken of drinkwaren bedrukken